Se știu semifinalele turneului olimpic feminin, campioana mondială a fost zdrobită de Franța

Miercuri s-au disputat cele patru sferturi de finală din cadrul turneului olimpic feminin. În primul joc, campioana olimpică en-titre, Rusia (care participă sub titulatura Comitetul Olimpic Rus) s-a impus fără mari probleme în fața Muntenegrului, scor 32-26 (17-15). Rusoaicele s-au desprins încă din debutul jocului, muntengrencele reușind doar să se apropie în câteva rânduri la două goluri. Arbitrată pentru a treia oară la acest turneu de surorile Bonaventura, Norvegia s-a impus greu, 26-22 (12-10), în fața Ungariei, nordicele desprinzându-se decisiv în ultimele 5 minute.

Suedia a defilat în sfertul de finală cu Coreea de Sud, handbalistele scandinave impunându-se mai clar decât o arată scorul final, 39-30 (21-13). Ultimul sfert de finală se anunța a fi și cel mai echilibrat, însă lucrurile n-au stat deloc așa. Campioana mondială, Olanda, a făcut un joc foarte slab în fața Franței, echipa din Hexagon impunându-se cu 32-22 (19-11).

Semifinalele se vor disputa vineri, 6 august: Franța – Suedia (ora 11.oo) și Norvegia – Comitetul Olimpic Rus (ora 15.00).

Credit foto: ihf.info

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *