EHF EURO U-17 feminin / Al treilea eșec consecutiv pentru România, care ratează obiectivul

Ceea ce a început foarte bine pentru naționala de junioare la europenele U-17, se termină foarte prost. România a pierdut vineri  în fața Croației, scor 23-27, după ce a condus cu 18-12 la pauză, iar în repriza secundă a înscris doar 5 goluri !!! La acest nivel, e clar că problema se află la nivelul băncii tehnice, așa că, la întoarcerea acasă, așteptăm un gest de bun simț al soților Olteanu, și anume demisia, în condițiile în care s-a ratat obiectivul, clasarea în primele 6. Fetele noastre vor juca duminică pentru locurile 7-8 cu Muntenegru. 

ROMÂNIA – MUNTENEGRU 23-27 (18-12) Arbitri: Christian Hannes / David Hannes (Germania)

România: Neagu, Cojocaru, Andrei – Lixăndroiu 5, Mihai 5, Grigore 4, Boiciuc 3, Mezei 2, Mozes 2, Raicea 1, Iordan 1, Predescu, Kibedi, Geamănu, Groșan, Mohamed. Antrenori: Claudia și Adrian Olteanu.

3 comentarii la „EHF EURO U-17 feminin / Al treilea eșec consecutiv pentru România, care ratează obiectivul

 • 13/08/2021 la 21:27
  Permalink

  Nu înțeleg de ce tot timpul sunt vinovați antrenorii, Dedu si Luca, credeți ca jucătoarele au dat tot ce au putut? Atâta timp cât ești față în față cu portarul și ratezi, nu cred ca antrenorul și FRH sunt de vină. In ultimele 3 meciuri au ieșit MVP portarii echipelor adverse, nu ne punem o întrebare….
  Este doar o părere…

  Răspunde
 • 14/08/2021 la 13:30
  Permalink

  Avem nevoie să regăsim jucătoare de perspectivă la loturile de junioare și tineret, cu sau fără medalii până la nivel de senioare. Este greu să găsești talente, să lucrezi cu ele, mai ales că apar și fluctuații normale de formă. Este foarte bine că avem viitor, unele dintre jucătoare pot fi considerate certitudini. Toate, împreună cu antrenorii, merită felicitări, chiar dacă și-au dorit mai mult. Uneori, diferența o face o singură fază…

  Răspunde
 • 15/08/2021 la 18:01
  Permalink

  Asta este scuza permanenta a celor de la toate nivelurile de juniori. Cautam jucatoare de perspectiva. De rezultate nu scoate nimeni o vorba. Este un concept total gresit la acest nivel . Victoriile aduc incredere, motivatie, dorinta de a fi mai bun. Nicio echipa de juniori a Romaniei, cel putin la feminin, nu trebuie sa plece la o competitie fara sa aiba locul I ca unic obiectiv. Atata timp cat nu se introduce un sistem de lucru unitar, un manual de antrenament, daca vreti, verificat si verificabil si un sistem competitional de masa, o sa continuam sa cautam jucatoare de perspectiva….si n-o sa le gasim, iar pe cele mai rasarite o sa le pierdem pe drum. Mi-e dor de Tadici. Sincer. Singurul care mai creste tinere talente in tara asta.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *