Liga Zimbrilor / Avalanșă de goluri pe terenul campioanei

Cu șase zile înainte de debutul în noua ediție a Champions League, împotriva lui Vive Kielce, campioana Dinamo București a disputat în devans, pe teren propriu, partida cu nou-promovata U Cluj-Napoca (care nu i-a deplasat în capitală pe Ramba, Iancu și Vojvodic), contând pentru etapa a VII-a a Ligii Zimbrilor. Nu mai puțin de 83 de goluri s-au marcat în partida din sala ”Dinamo”, dinamoviștii impunându-se cu 46-37, la capătul unui joc în care Xavier Pascual a folosit toți jucătorii înscriși în raportul de joc. Dincolo de victoria previzibilă a ”câinilor”, îngrijorător pentru ei este numărul foarte mare de goluri primite cu mai puțin de o săptămână înainte de a primi vizita unor jucători precum frații Dujshebaev, Karacic sau Gudjonsson, joi, 16 septembrie, de la ora 19.45.

DINAMO BUCUREȘTI – U CLUJ-NAPOCA 46-37 (25-20) Arbitri: Dan Pavel / Radu Pentea

Dinamo: Lazăr, Ghedbane – Negru 6, Bizău 6, Racoțea 5, Humet 5, Dissinger 5, Shebib 5, Dedu 3, Gavriloaia 3, Popa 2, Bannour 2, Nantes Campos 2, Mousavi 2, Militaru, Khairi. Antrenor: Xavier Pascual.

U Cluj: V. Coman, Apostu – Hossu 9, Laslo 7, Gurănescu 7, A. Coman 4, Putnoky 4, Kereki 3, Dedea 2, Ostace 1, Ardelean, Coroian, Lagoni-Szabo, Mocioi. Antrenor: Vladimir Vojvodic.

Foto: Facebook Dinamo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *