CSM Oradea a câștigat primul meci al sezonului în Divizia A masculină

Ediția 2021/2022 a eșalonului secund masculin a început miercuri după-amiază, la Oradea, cu un meci din seria C. CSM Oradea a primit vizita formației CSU Politehnica Timișoara, gazdele impunându-se fără probleme, după un joc cu reprize diferite. Orădenii au încheiat primele 30 de minute cu 15 goluri avans, pentru ca repriza secundă să aparțină oaspeților, care au înregistrat un parțial de 17-10. Celelalte jocuri din Divizia A masculină se vor disputa în weekend, cu excepția celui dintre CSM Odorhei și Sporting Ghimbav, programat pe 21 septembrie.

Mă bucur că am jucat după aproape 2 ani alături de publicul orădean, ne-au lipsit mult meciurile de acasă, unde ne bucurăm împreună de handbal. În același timp, pot spune că sunt încântat de prima victorie, dar faptul că în a doua repriză am rulat și jucătorii tineri, a avut ca efect o scădere a randamentului, ceea ce s-a și observat pe tabelă. Dacă în prima repriză am reușit să bifăm obiectivele tehnico-tactice, în cea de-a doua s-a văzut lipsa de experiență a unor jucători tineri, fapt care a dat șansa adversarului să reducă din diferența acumulată de noi în prima repriză. Mă bucur că am avut aceasta experiență, cu siguranță vom analiza greșelile făcute și bineînțeles vom încerca să le eliminăm din jocul nostru. Să nu uităm, totuși, că am trecut printr-o perioadă grea ca și fenomen sportiv și cu siguranță lucrurile se vor îmbunătăți pe parcurs. Cred că avem nevoie de timp și, cu o abordare profesionistă, vom reuși să ne ridicăm la un nivel înalt. George Tăutu (antrenor CSM Oradea)

CSM ORADEA – CSU POLI TIMIȘOARA 31-23 (21-6) Arbitri: Dan Pavel / Radu Pentea

Oradea: Turturică, Ene, Duma – Munteanu 6, Oargă 5, Mateaș 5, Szabo 4, Radu 4, Mledenciu 2, Sfârlea 2, Szasz 2, Huțanu 1, Mlinarcsik, Bora, Băban, Farcaș. Antrenor: George Tăutu.

Timișoara: Farkas, Fercea – Măceșanu 7, Racoceanu 4, Ursu 3, Spatariuc 2, Melintescu 2, Badea 2, Suculiuc 1, Delcea 1, Ghilencea 1, Boanchiș, Vuia, Jurcă. Antrenor: Emil Stolojan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *