DELO Champions League / CSM București, învinsă fără drept de apel de Rostov-Don

Campioana României a înregistrat a doua înfrângere consecutivă în Liga Campionilor feminină, pierzând sâmbătă partida cu Rostov-Don, disputată în sala ”Dinamo”, scor 27-30. Trebuie spus, însă, că scorul este profund mincinos vizavi de felul în care s-a desfășurat jocul și de diferența de valoare dintre cele două combatante, așa cum au arătat cât timp s-a jucat serios. Probabil că prietenia dintre antrenorii celor două echipe a făcut ca, în ultimul sfert de oră, echipa rusă să joace cazacioc și nu handbal. Altfel nu se explică faptul că, de la 24-12 pentru Rostov în minutul 46, echipa oaspete a primit 15 goluri în ultimul sfert de oră. Asta după ce CSM București a avut o evoluție absolut lamentabilă pe faza ofensivă timp de 45 de minute. De notat, din păcate, o nouă evoluție modestă a Cristinei Neagu, care a marcat 2 goluri din 9 aruncări plus câteva greșeli tehnice. Mai grav e că, în declarația lui Adrian Vasile de la finalul partidei, am auzit doar o sumă nesfârșită de alibiuri – oboseală, accidentări, COVID și altele, mai lipsea să auzim că fetele sunt deprimate de retragerea trupelor americane din Afganistan și de venirea toamnei în România. În sala în care, cu două zile în urmă, Dinamo (cu mult mai mulți jucători noi decât CSM) o învingea pe Kielce, astfel de explicații au sunat cel puțin indecent.

CSM BUCUREȘTI – ROSTOV-DON 27-30 (9-13) Arbitri: Alexei Covalciuc / Igor Covalciuc

CSM: Grubisic, Davidsen, Wester – Arntzen 8, Omoregie 7, Ramusovic 4, Neagu 2, Dindiligan 2, Martin 2, Broch 1, Gogîrlă 1, Lazovic, Klikovac. Antrenor: Adrian Vasile.

Rostov: Lagina 1 gol, Kalinina – Managarova 4, Sen 4, Amorim 4, Frolova 4, Zaadi 4, Kuznețova 4, Edwige 2, Levsha 1, Bobrovnikova 1, Makeeva 1, Lagerquist, Zelenkova, Borschenko. Antrenor: Per Johansson.

Foto: Emilia Nicolae

Un comentariu la „DELO Champions League / CSM București, învinsă fără drept de apel de Rostov-Don

  • 18/09/2021 la 19:41
    Permalink

    Sa speram ca e ultimul meci cu Adrian Vasile antrenor.. Fetele au aratat astazi ca isi doresc sa scape de el, iar acest lucru a fost asumat de catre jucatoarele carora nimeni din conducere nu le poate reprosa ceva. Ma refer la Cristina, Gruba si Carmen. Evolutiile celor trei au fost bizare si nedemne de valoarea lor. Singurul regret pe care il am e ca au ales sa faca asta in fata unor suporteri care au dat bani pe bilet, in rest, eu le multumesc si imi doresc sa se indeplineasca voia lor si Vasile sa plece imediat.. Sunt sigur ca primul meci fara Adi pe banca ne va arata o Cristina Neagu ca in primele 5 meciuri ale sezonului (40 de goluri marcate), o Carmen Martin care va incerca sa gaseasca poarta si nu corpul portarului si o Gruba care sa dovedeasca ceea ce eu cred despre ea, si anume ca e cel mai bun portar din lume atunci cand e concentrata.. Nu pricep de unde valva asta cu forma slaba a Cristinei pe care ati preluat-o si dumneavoastra.. Sunt sigur ca Neagu n-ar intra pe teren daca ar simti ca nu poate sa isi ajute echipa sau daca ar simti dureri. Orice accidentare sau agravare a unei accidentari ar putea insemna finalul carierei sale. Tocmai din acest motiv sunt sigur ca isi asuma pierderea unor meciuri pe greselile ei pentru a inlatura antrenorul… Poate nu e intamplatoare absenta ei din echipa nationala tocmai in momentul in care Vasile este selectioner. Un rezultat dezastruos in Spania inseamna demiterea lui Vasile, iar un rezultat pozitiv arata ca nationala nu are nevoie de ea, astfel ca isi va continua pauza.. Trecand la alt subiect, am avut aceeasi senzatie ca dvs ca Per incerca sa il ajute pe Vasile in finalul meciului. Cam ce s-a intamplat la turneul preolimic in meciul cu Muntenegru.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *