Constanța joacă la Plock pentru calificarea în grupele Ligii Europene

După ce a eliminat echipa maghiară Csurgoi KK în primul tur al Ligii Europene masculine, HC Dobrogea Sud Constanța joacă marți seara în Polonia, la Plock, prima manșă a disputei cu Wisla, din turul al doilea, ultimul preliminar înainte de faza grupelor. Vicecampioană a Poloniei, calificată în sezonul precedent în Final Four-ul Ligii Europene, Wisla Plock are în lot 11 străini și este antrenată de spaniolul Xavi Sabate.

”Va fi un meci extrem de dificil, dar în care noi nu avem absolut  nimic de pierdut. Întâlnim un adversar foarte puternic, redutabil pe teren propriu, dar eu sunt convins că ne putem întoarce la Constanța cu un rezultat foarte bun, astfel încât calificarea să se decidă peste o săptămână”, a declarat președintele grupării dobrogene, Rudi Stănescu.

”Ce e mai frumos decât să-ți măsori puterile cu cei buni, să joci în Europa, să vezi la ce nivel ești ? Noi am așteptat tot timpul meciurile tari, e o plăcere să joci astfel de partide, și avem speranța că vom face un meci bun, într-o atmosferă care va fi probabil de vis”, a spus antrenorul secund George Buricea.

Partida Wisla Plock – HC Dobrogea Sud Constanța se va disputa marți, 21 septembrie, de la ora 19.45, va fi arbitrată de gemenii germani Christian și David Hannes și va putea fi urmărită pe pagina de Facebook HC Dobrogea Sud Constanța.

Foto și declarații: Facebook HCDS Constanța

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *