20 de jucătoare pentru cele două meciuri oficiale din octombrie ale naționalei feminine

Federația Română de Handbal a publicat luni lista celor 20 de jucătoare care vor participa la cele două jocuri oficiale din această toamnă, contând pentru preliminariile campionatelor europene feminine de anul viitor. Astfel, naționala de senioare se va reuni pe 2 octombrie la Mioveni, acolo unde va juca pe 6 octombrie (ora 18.30) cu Insulele Feroe. Al doilea meci este programat pe 10 octombrie, de la ora 19.10, în localitatea Maria Enzersdorf (lângă Viena), cu Austria.

Au fost convocate 20 de jucătoare, cele mai multe de la deținătoarea Cupei României, SCM Gloria Buzău, echipă care dă nu mai puțin de 6 jucătoare. Câte trei jucătoare vin de la Bistrița și Minaur, două de la campioana Croației, Podravka Vegeta, și câte una de la Gyor, CSM București, SCM Râmnicu Vâlcea, Dunărea Brăila, Rapid și CSM Slatina.

PORTARI: Yuliya DUMANSKA (Podravka), Daciana HOSU (SCM Râmnicu Vâlcea), Elena ȘERBAN (Dunărea Brăila).

LINIA DE 9 METRI: Andreea ROTARU, Ana Maria SAVU, Mădălina ZAMFIRESCU, Bianca HARABAGIU, Alina ILIE (SCM Gloria Buzău), Cristina LASLO, Anca POLOCOȘER (Minaur), Sorina TÎRCĂ (Rapid), Bianca BAZALIU (Podravka), Alicia GOGÎRLĂ (CSM București).

EXTREME: Nicoleta DINCĂ, Ana Maria IUGANU, Sonia SERAFICEANU (Gloria Bistrița), Oana BORȘ (Minaur).

PIVOȚI: Crina PINTEA (Gyor), Lorena OSTASE (CSM Slatina), Alexandra SUBȚIRICĂ-IOVĂNESCU (SCM Gloria Buzău).

Foto: Sorin Pană – Facebook Sportul Ilustrat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *