Liga Florilor / Galop de sănătate al campioanei în fața Rapidului

CSM București s-a impus fără probleme miercuri după-amiază în fața Rapidului, scor 38-30, în primul meci din etapa a treia a Ligii Florilor. După ce, cu mai puțin de o lună în urmă, campioana învinsese greu echipa feroviară în semifinalele Cupei României, ar fi fost de așteptat ca jocul din campionat să fie mai echilibrat. Chiar dacă au beneficiat de suportul unei galerii care a cântat pe toată durata partidei, handbalistele rapidiste au făcut un joc slab, atât pe faza de atac, acolo unde doar Carlos și Badea au mai mișcat, cât și în apărare, unde au fost depășite cu ușurință de adversare. De altfel, CSM-ul s-a desprins în prima repriză speculând numeroasele greșeli ofensive ale rapidistelor, lovind decisiv cu contraatacul și faza a doua. În plus, Cristina Neagu a prins o zi foarte bună, astfel că victoria campioanei a fost o formalitate, iar diferența putea fi mai mare dacă n-ar fi fost intervențiile Dianei Ciucă.

Cu această victorie, CSM București acumulează maximum de puncte după 3 etape și se pregătește de un meci foarte important în Champions League, campioana României urmând să joace sâmbătă, de la ora 19, pe terenul campioanei Croației, Podravka Vegeta.

CSM BUCUREȘTI – RAPID BUCUREȘTI 38-30 (19-11) Arbitri: Mihai Pîrvu / Mihai Potîrniche

CSM: Grubisic 1 gol, Wester – Neagu 13, Omoregie 7, Broch 7, Arntzen 4, Aune 2, Dindiligan 2, Lazovic 1, Ramusovic 1, Gogîrlă, Klikovac, Fînaru. Antrenor: Adrian Vasile.

Rapid: Foggea, Ciucă – Carlos 8, Badea 5, Hernandez 4, Tîrcă 3, Chiricuță 3, L. Popa 3, Fernandez 3, Constantinescu 1, Buceschi, Dragomir, Lefter, M. Ilie. Antrenor: Carlos Viver.

Foto: Facebook CSM București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *