Liga Florilor / Dunărea Brăila preia șefia clasamentului după o victorie categorică

Cel de-al doilea joc al etapei a treia din primul eșalon feminin s-a disputat joi după-amiază, la Brăila, acolo unde gazdele de la Dunărea au primit vizita nou-promovatei CSU Știința București. Echilibrul a durat doar 5 minute, astfel că, de la 2-2 în minutul 5, gazdele se desprinseseră deja la 11-4 în minutul 17, diferența crescând treptat până la final, când a fost înregistrată o diferență de 14 goluri, 32-18. Un meci care a permis conducerii tehnice a Dunării să nu-și mai bată joc de tinerele jucătoare, trimițându-le pe teren câteva secunde, cum au făcut-o în runda precedentă, pentru a bifa minutele prevăzute de un regulament care ar trebui totuși modificat. A fost a treia victorie consecutivă a Brăilei, care a trecut pe primul loc în clasament, cu un golaveraj mai bun decât al campioanei CSM București.

HC DUNĂREA BRĂILA – CSU ȘTIINȚA BUCUREȘTI 32-18 (19-9) Arbitri: Ionuț Ghiță / Sebastian Topliceanu

Dunărea: Șerban, Pessoa, Caraman – Gomes 7, Quintino 6, Rodrigues 5, Kurtovic 5, Udriștoiu 2, Terciu 2, Araujo 2, Safta 1, Coteț 1, Tamires 1, Da Silva, Sazdovska, Epureanu. Antrenor: Morten Soubak.

Știința: Prodan, Simion, Dobre – Boljevic 4, Cazanga 4, Bîță 4, Leuștean 2, Grigoraș 2, Gădăleanu 1, Șerban 1, Coman, Badea, Tetean, Cavlovic, Tecar. Antrenor: Sorin Bîrză.

Foto: Facebook Sportul Ilustrat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *