CSM București a spart gheața în Champions League

Campioana României a reușit sâmbătă seara prima victorie în Champions League feminină, impunându-se pe terenul campioanei Croației cu 36-31. În pofida diferenței finale, partida n-a fost deloc o simplă formalitate, mai ales la început, când Podravka a condus cu 4-0 în minutul 5. Echipa bucureșteană a revenit și a preluat conducerea pentru prima oară în finalul primei reprize, pe care a încheiat-o cu avantaj minim. Cu Cristina Neagu pe post de golgeteră, 14 goluri din 20 de aruncări, CSM București s-a desprins decisiv în ultimul sfert de oră al partidei și a obținut primele puncte în competiția campioanelor. În etapa următoare, echipa bucureșteană va juca pe terenul Borussiei Dortmund, pe 17 octombrie.

PODRAVKA VEGETA – CSM BUCUREȘTI 31-36 (15-16) Arbitri: Marina Duplii / Olena Pobedrina (Ucraina)

Podravka: Dumanska, Tucakovic – Milosavljevic 7, Kalaus 7, Ilyina 4, Stelmakh 4, Mugosa 3, Bazaliu 2, Turk 2, Senvald 1, Milic 1, Zadravec, Karlovcan, Popovic, Franusic, Buljan. Antrenor: Neven Hrupec.

CSM: Grubisic, Wester 1 gol – Neagu 14, Arntzen 5, Lazovic 4, Dindiligan 3, Aune 3, Klikovac 2, Omoregie 2, Ramusovic 2, Broch. Antrenor: Adrian Vasile.

Foto: Emilia Nicolae

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *