Măgura Cisnădie a câștigat în Cehia în Liga Europeană

Măgura Cisnădie a debutat cu dreptul în Liga Europeană feminină, impunându-se sâmbătă, la Most, în prima manșă a turului al doilea preliminar, scor 27-26. Echipa română pornea favorită, a condus în prima repriză și la 7 goluri, 11-4 în minutul 19, dar a intrat la pauză cu doar două goluri avans, 12-10. Evoluția echipei ardelene a fost inconstantă și în repriza a doua, iar gazdele aveau 26-24 în minutul 55. Din fericire, Măgura a avut un final bun și nu a primit gol în ultimele 5 minute, înscriind de trei ori și obținând o victorie muncită. Returul va avea loc sâmbăta viitoare, de la ora 18, la Cisnădie.

P.S.: cunoscută ca una din echipele care stă foarte prost la capitolul comunicare, gruparea ardeleană a comis o gafă de zile mari pe pagina de Facebook, unde a postat sigla Cupei EHF sub textul festiv prin care era anunțată victoria din Cehia.

DHK BANIK MOST – MĂGURA CISNĂDIE 26-27 (10-12) Arbitri: Matan Lindenbaum / Dor Laron (Israel)

Banik: Mullnerova, Janssen – Koresova 6, Cholevova 4, Holanova 3, Andryskova 3, Kostelna 3, Striskova 2, Eksteinova 2, Mikulaskova 2, Sukenikova 1, Jungova, Sutranova, Smetkova, Manakova, Kroftova. Antrenor: Radek Madera.

Măgura: Trusova, De Arruda – Abed Kader 6, Blazevic 5, Neagu 4, Dmitrovic 3, Gjorgjijevska 2, Radojevic 2, Bardac 2, Ianăși 1, Gariaeva 1, Tătar 1, Tamas. Alexandru Weber.

Foto: Facebook DHK Banik Most

Un comentariu la „Măgura Cisnădie a câștigat în Cehia în Liga Europeană

  • 17/10/2021 la 09:27
    Permalink

    N-am vazut-o pe Ghiorghievska jucand. Tatar a marcat de vreo 3-4 ori. Cred ca nu e corecta lista marcatorilor.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *