Victorie pentru Minaur în Cupa EHF masculină

Minaur Baia Mare a câștigat cu 35-32 prima manșă a ”dublei” pe care o dispută pe teren propriu cu echipa israeliană Hapoel Ashdod, în turul al doilea al Cupei EHF masculine. Maramureșenii au avut o primă repriză foarte slabă, cu precădere în faza defensivă, ceea ce le-a permis oaspeților să intre cu 3 goluri avans la pauză. Minaur a preluat conducerea pentru prima dată în minutul 37, 20-19, a avut la un moment dat și 6 goluri avans, dar s-a impus la o diferență de 3 goluri, la capătul unui joc în care evoluția echipei gazdă a fost modestă. Returul este programat sâmbătă, de la ora 16. Tot sâmbătă, de la ora 18.30, CSM Focșani va disputa prima manșă a disputei cu echipa luxemburgheză Handball Kaerjeng.

MINAUR BAIA MARE – HAPOEL ASHDOD 35-32 (14-17) Arbitri: Ante Mikelic / Petar Paradina (Croația)

Minaur: Buzogany, Terekhov, Pop – Kotrc 11, Vujovic 7, Vujic 5, Căbuț 4, Da Silva 3, Buzle 2, Cip 2, Teka 1, Buguleț, Nagy, Huta, Bușecan, Dobra. Antrenor: Alexandru Sabou.

Hapoel: Izhak – Vujacic 9, Gera 6, Levy 5, Biterman 3, Kushmaro 3, Korodva 2, Babic 2, Stelman 1, Levin 1, Ben Guzi, Guez, Liberman, Suissa. Antrenor: Andreja Vukojevic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *