DELO Champions League / CSM București câștigă fără probleme cu lanterna grupei A

Campioana României a ajuns la trei victorii consecutive în grupa A a Champions League, după ce a câștigat previzibil partida de pe teren propriu cu ultima clasată, Buducnost Podgorica, scor 30-22, în cadrul etapei a cincea. CSM București nu a impresionat, dar probabil că nici nu a forțat, însă a avut din nou sincope în joc, cuma fost cea din prima repriză, când a avut 10-3 în minutul 15 și a primit 5 goluri consecutive în următoarele 6 minute. În cele din urmă, valoarea superioară și experiența echipei bucureștene și-au spus cuvântul, astfel că staff-ul tehnic al CSM-ului și-a permis să folosească tot lotul, e drept că majoritatea jucătoarelor tinere n-au prins decât vreo 3 minute. Campioana României a acumulat 6 puncte și a urcat pe locul 4, la două puncte de primele două clasate, Rostov-Don și Ferencvaros, și la un punct de echipa de pe locul 3, Esbjerg. În etapa a șasea, CSM București va juca din nou acasă sâmbătă, 30 octombrie, de la ora 17, cu echipa franceză Brest.

CSM BUCUREȘTI – BUDUCNOST PODGORICA 30-22 (14-10) Arbitri: Ioanna Christidi / Ioanna Papamattheou (Grecia)

CSM: Grubisic, Wester, Davidsen – Neagu 6, Dindiligan 4, Omoregie 4, Lazovic 4, Gogîrlă 3, Arntzen 2, Martin 2, Broch 2, Klikovac 1, Ramusovic 1, Vâlcan 1, Fînaru, Ailincăi. Antrenor: Adrian Vasile.

Buducnost: J. Kadovic, Babovic, M. Marsenic – Pletikosic 5, Maslova 4, Pavicevic 3, Brnovic 3, Mitrovic 3, Bulatovic 2, N. Kadovic 1, Kepic 1, Zrnic, G. Marsenic, Vukcevic. Antrenor: Bojana Popovic.

Foto: Emilia Nicolae

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *