Adrian Vasile: Ar fi trebuit să avem experiența necesară să gestionăm mai bine ultimele minute

CSM București a pierdut sâmbătă seara, pe teren propriu, partida din Champions League cu Brest Bretagne, scor 29-30, din cauza unui gol primit la ultima fază a partidei. Iată ce au declarat antrenorii celor două echipe la conferința de presă de după joc.

Sunt foarte mândru de echipa mea, fiindcă am reușit prima victorie în deplasare în Champions League, în fața unei echipe foarte mari. A fost un meci foarte dificil, noi nu traversăm un moment favorabil, fiindcă avem multe accidentări în lot și am jucat cu 9-10 jucătoare, care au resimțit o oboseală. Această echipă are, însă, un extraordinar spirit de luptă și uneori putem câștiga datorită acestuia. Pablo Morel (antrenor Brest Bretagne Handball)

 

E foarte greu să scăpăm de sentimentul imens de dezamăgire pe care-l avem. Este pentru a doua oară în acest sezon când pierdem după ce am condus la două goluri pe final. E păcat, fiindcă ar fi trebuit să avem experiența necesară să gestionăm mai bine ultimele minute. E un joc și se întâmplă, dar e greu și suntem foarte dezamăgiți de această înfrângere. Trebuie să continuăm să ne luptăm și să încercăm să fim mai buni în momentele importante din a doua parte a sezonului. Adrian Vasile (antrenor CSM București)

Foto: Andrei Pițigoi (buzaul-sportiv.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *