De ce nu se mai văd unele meciuri la TVR

Federația Română de Handbal a făcut miercuri un anunț ciudat, conform căruia TVR nu va transmite joi partida SCM Gloria Buzău – HC Dunărea Brăila, din etapa a VIII-a a Ligii Florilor, „din cauza unor probleme tehnice”. Ce se întâmplă de fapt? Televiziunea Română nu mai are director general, care e și ordonator principal de credite, așa că angajații nu pot face deplasări în teritoriu fiindcă nu are cine să le semneze ordinele de deplasare ! De altfel, situația va persista până la numirea unui nou director general, lucru care nu se va întâmpla foarte curând, așa că TVR va transmite o perioadă doar partide care se vor juca în capitală.

„E o situație generată de cadrul legislativ, nu avem nicio vină și nici nu ne face plăcere, gândiți-vă că am fost deja anunțați că nu ne vom lua salariile pe 15 noiembrie fiindcă nu are cine să semneze hârtiile aferente. Vom încerca să transmitem sâmbătă meciul Rapid – HC Zalău”, ne-a precizat un jurnalist din cadrul televiziunii publice.

Alte partide care ar putea să nu mai fie transmise de TVR sunt Dunărea Brăila – CSM București (7 noiembrie) și Potaissa Turda – Steaua (14 noiembrie).

2 comentarii la „De ce nu se mai văd unele meciuri la TVR

 • 04/11/2021 la 17:31
  Permalink

  Candva, TVR avea studiouri si echipamente locale, nu foarte demult… acum le trimite de la Bucuresti… cand le trimite…

  Răspunde
 • 04/11/2021 la 17:41
  Permalink

  Prilej bun de reziliere a contractului.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *