Liga Florilor / CSM București a câștigat primul meci al etapei a VIII-a

Campioana României a câștigat prima partidă a etapei a VIII-a din Liga Florilor, disputată miercuri seara în sala ”Rapid”. În duelul cu o reprezentantă a țării noastre în Liga Europeană, respectiv Măgura Cisnădie, CSM București s-a impus fără mari probleme, scor 32-24. Partida a fost echilibrată doar în primul sfert de oră, după care echipa ardeleană n-a marcat timp de 12 minute, bucureștencele s-au desprins la 14-8 în minutul 24 și cam asta a fost cu ”suspansul”.

De remarcat evoluția tinerei Diana Fînaru, care a demonstrat că are nevoie de încredere pentru a arăta ce poate. De asemenea, am remarcat o nouă evoluție foarte bună a Marilenei Neagu, jucătoare ignorată în mod ciudat de selecționer în alcătuirea lotului lărgit pentru mondialele din Spania. Cel de-al doilea meci al etapei a VIII-a, SCM Gloria Buzău – Dunărea Brăila, va avea loc joi, de la ora 16, însă FRH a anunțat că nu va mai fi transmis de TVR din ”motive tehnice”.

CSM BUCUREȘTI – MĂGURA CISNĂDIE 32-24 (17-12) Arbitri: Adrian Manafu / Daniel Pavel

CSM: Wester – Aune 6, C. Neagu 5, Ramusovic 5, Omoregie 4, Fînaru 3, Martin 3, Broch 3, Klikovac 2, Lazovic 1, Dindiligan, Arntzen, Gogîrlă. Antrenor: Adrian Vasile.

Măgura: Trusova, De Arruda – M. Neagu 8, Abed-Kader 5, Tătar 4, Dmitrovic 3, Gariaeva 3, Radojevic 1, Ianăși, Băcăoanu, Tamas, Bardac, Necula. Antrenor: Alexandru Weber.

Foto: Emilia Nicolae

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *