Liga Florilor / Nou-promovatele rămân la cota zero, Vâlcea revine pe podium

Sâmbătă seara s-au jucat ultimele trei partide ale etapei a VIII-a din Liga Florilor, în urma cărora cele două nou-promovate au rămas cu zero puncte, iar Dacia Mioveni deasupra lor, cu 3 puncte. Echipa argeșeană a jucat la Râmnicu Vâlcea, unde a revenit de la 16-24 în minutul 43 la 23-25 în minutul 51, după care un time-out cerut de Bent Dahl a readus lucrurile la normal, asta și fiindcă fostul antrenor al gazdelor, Goran Kurtes, n-a avut nicio reacție. Echipa vâlceană a obținut a șasea victorie și a revenit pe locul 3, la 2 puncte de lidera Rapid.

O altă echipă care a revenit spectaculos dar nu a obținut nimic este Știința București. De la 14-20 în minutul 45, nou-promovata a venit la 20-21 în minutul 52, însă n-a mai înscris deloc în ultimele 6 minute. Cealaltă nou-promovată, CSM Deva, a fost aproape de a obține măcar un punct în disputa de pe teren propriu cu CSM Slatina, dar echipa olteană a avut un finiș mai bun. Etapa a noua începe duminică, 7 noiembrie, de la ora 17.30, cu partida Dunărea Brăila – CSM București.

SCM RÂMNICU VÂLCEA – DACIA MIOVENI 30-25 (16-11) Arbitri: Marina Agliceriu / Mirabela Turdean

Vâlcea: Roch, Hosu – Liscevic 6, Glibko 5, Levchenko 5, Elghaoui 4, Florica 3, Nikolic 3, Bucur 2, Gorshenina 1, Klikovac 1, Dache, Marin, Stamin, Gonzalez. Antrenor: Bent Dahl.

Mioveni: Ion, Polocoșer – Toma 9, Lisewska 4, Vizuete 2, Banciu 2, Nicolae 2, Porohniuc 1, Georgescu 1, Ivan 1, Cîrjan 1, Lazăr 1, Boian 1, Nițu, Tomescu, Vizitiu. Antrenor: Goran Kurtes.

SCM CRAIOVA – CSU ȘTIINȚA BUCUREȘTI 26-21 (13-9) Arbitri: Bogdan Ciobea / Bogdan Dordea

Craiova: Dzhukeva, Chetraru, Curmenț – Țicu 7, Loken 6, Bak 4, Burcea 3, Cace 2, Șelaru 2, Tudorică 1, Țăcălie 1, Colac, Cîrstea. Antrenor: Bogdan Burcea.

Știința: Toma, Prodan – Tetean 5, Boljevic 4, Cazanga 3, Bîță 3, Grigoraș 3, Leuștean 1,Cavlovic 1, Tecar 1, Șerban. Antrenor: Sorin Bîrză.

CSM DEVA – CSM SLATINA 21-22 (12-12) Arbitri: Cristina Năstase / Simona Stancu

Deva: Inculeț, Năstasă, Nanu – Gavrilă 6, Malac 5, Moldovan 3, Ciolan 2, Pătuleanu 2, Cherecheși 2, Predoi 1, Tămaș, Onicaș, Croitoru. Antrenor: Gheorghe Covaciu.

Slatina: Nagy, Tymoshenkova, Pașca – Popescu 8, Chitacu 5, Ostase 3, Olaru 3, Cârligeanu 1, Crețu 1, Necula 1, Fulgoi, Vasiliu. Antrenor: Victorina Bora.

2 comentarii la „Liga Florilor / Nou-promovatele rămân la cota zero, Vâlcea revine pe podium

 • 18/11/2021 la 13:17
  Permalink

  Nu îmi dau seama de ce nu se face o știre cu explicatiile celor de la conducerea echipei din Mioveni ca nu își plătesc jucatoarele de trei luni de zile
  Se vor victorii se vrea performanța dar nu îți plătești jucatoarele,din păcate asta se intampla când ajung la conducerea cluburilor cei fără habar de sport si viața de sportivi!

  Răspunde
 • 18/01/2022 la 13:42
  Permalink

  Pentru handbal le platesc chiar prea bine. Si performanta unde e? Le impiedica banii sa fie bune? Serios? Ori esti bun, ori nu. Si dup-aia poti sa ai si pretentii. Fac o ora maxim doua de pregatire pe zi si vreti performanta ? Sa puna osul, sa stea la antrenamente cel putin 3 ore pe zi, nu asa…ca de-aia ai timp de chefuri si bautura, iar performantele sunt zero. Si aici ma refer la echipa Devei, care e cacao rau. Si ce bani frumosi se platesc sa le tina pe doamne in chirii scumpe. Faceti campusuri, faceti camine pentru sportivi, daca tot le sponsorizati si asa le puteti avea la un loc pe toate, sub ochi. Ce ziceti domnule Marian Muntean si domnule Gheorghe Covaciu?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *