Spectacol total la Râmnicu Vâlcea, victorie chinuită a campioanei

Anul 2022 a început în Liga Florilor cu două meciuri pe cinste, încheiate cu victorii la limită ale gazdelor. SCM Râmnicu Vâlcea și Minaur Baia Mare au oferit spectatorilor și telespectatorilor un meci absolut senzațional, probabil cel mai frumos joc din actuala ediție a primului eșalon feminin. Având la timonă două coordonatoare de clasă mondială, Liscevic și Laslo, dar și extremele dreapta în mare formă, Levchenko și Fujita, cele două echipe au jucat într-un ritm nebun, iar jocul a avut de toate, mai puțin cartonașe roșii, din fericire. Vâlcea a câștigat la limită după numeroase răsturnări de scor, însă la fel de bine jocul se putea încheia nedecis sau cu victoria oaspetelor, orice rezultat ar fi fost echitabil. De notat și doi factori care și-au adus din plin contribuția la spectacolul de clasă de la Râmnicu Vâlcea: publicul incandescent și arbitrii Andi Constantin și Loți Gal.

Campioana CSM București a început anul târâș-grăpiș, cu o victorie chinuită în fața unei echipe din subsolul clasamentului. Poate că bucureștencele și-au tratat adversarele la preț de matineu, cert e că jucătoarele Victorinei Bora au jucat fără complexe, au condus de mai multe ori în primele 20 de minute și doar unele erori provocate de lipsa de experiență au făcut ca CSM Slatina să nu producă o mare surpriză. În orice caz, un joc deloc încurajator pentru CSM București înaintea partidei de la Brest, din Champions League.

Etapa a zecea a Ligii Florilor continuă joi, de la ora 16.00, în direct la TVR 2, cu un alt joc foarte interesant, SCM Craiova – Gloria Bistrița-Năsăud.

SCM RÂMNICU VÂLCEA – MINAUR BAIA MARE 33-32 (16-17) Arbitri: Alexandru Constantin / Laszlo Gal

Vâlcea: Roch, Hosu – Levchenko 8, Liscevic 5, Glibko 5, Elghaoui 4, Gonzalez 4, Bucur 2, Klikovac 1, Gorshenina 1, Nikolic 1, Stamin 1, Lupei 1, Dache. Antrenor: Bent Dahl.

Minaur: Enache, Pandzic – Fujita 8, Laslo 6, Burlachenko 5, Lavko 4, Tănasie 3, Popa 3, Severin 1, Cioca 1, Polocoșer 1, De Souza, Țîrle, David. Antrenor: Raul Fotonea.

CSM BUCUREȘTI – CSM SLATINA 27-26 (15-13) Arbitri: Georgiana Lungu / Mihaela Paraschiv

București: Grubisic, Wester, Davidsen – Neagu 8, Martin 5, Arntzen 3, Dembele 3, Da Silva 2, Ramusovic 2, Klikovac 1, Omoregie 1, Dindiligan 1, Broch 1, Aune, Gogîrlă. Antrenor: Adrian Vasile.

Slatina: Nagy, Tymoshenkova, Pașca – Ostase 8, Popescu 4, Olaru 4, Gheorghe 3, Necula 2, Chitacu 2, Cârligeanu 1, Fulgoi 1, Vasiliu 1, Coman. Antrenor: Victorina Bora.

Foto: Facebook SCM Râmnicu Vâlcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *