Evoluție slabă, rezultat pe măsură obținut de CSM București la Brest

CSM București a pierdut miercuri seara restanța cu Brest Bretagne Handball din etapa a noua a grupei A din Delo Champions League, scor 21-24. Campioana României a avut o nouă prestație modestă, cu un procentaj de reușită a atacurilor de numai 38 %, în timp ce Cristina Neagu a marcat doar 3 goluri din 14 aruncări de la 9 metri, iar Omoregie a înscris 1 din 6 tot de la 9 metri. Cu astfel de procentaje nu prea ai cum să te gândești la Final Four.

CSM-ul a început în forță, a condus cu 4-0 și 5-1, după care faza de atac a intrat în colaps. Brest a egalat spre finalul primei reprize, la pauză s-a intrat cu 11-11, iar în primele 8 minute ale reprizei secunde gazdele s-au desprins la 5 goluri, 17-12 în minutul 38. Echipa bucureșteană n-a mai reușit să revină, chiar dacă s-a apropiat de două ori la un gol, și a suferit a doua înfrângere în fața echipei franceze în acest sezon. Sâmbătă, de la ora 17.00, CSM București va juca acasă cu Borussia Dortmund.

BREST BRETAGNE HANDBALL – CSM BUCUREȘTI 24-21 (11-11) Arbitri: Marina Duplii / Olena Pobedrina (Ucraina)

Brest: Darleux 2 goluri, Toft – Coatanea 5, Fauske 4, Niakate 4, Loseth 3, Foppa 2, Toublanc 2, Lassource 2, Mauny, Kromoska, Kobylinska, Pop-Lazic, Kouyate, Jarrige. Antrenor: Pablo Morel.

CSM: Grubisic, Davidsen – Neagu 7, Dembele 4, Omoregie 3, Aune 2, Broch 2, Da Silva 1, Arntzen 1, Dindiligan 1, Klikovac, Ramusovic. Antrenor: Adrian Vasile.

Foto: Facebook Brest Bretagne Handball – Olivier Stephan.

Un comentariu la „Evoluție slabă, rezultat pe măsură obținut de CSM București la Brest

 • 20/01/2022 la 14:27
  Permalink

  Ptr 3 goluri din 14aruncari, in aparare e pamant de flori… CSM ul prin Marele Maistru Super Antrenor Federal Draganescu si domnita Szabo… distins manager… Inteleg sa si bata joc de banii, nostri , ai bucurestenilor… sa plateasca un No Name ca antrenor… Si sa Nu Dea Socoteala… Niciodata, nimanui…!!!?!???
  Halal sport de inalta performanta!!!
  Niciunul din verigile enumerate de la jucatoare pana la Mamagerul general, nu au ce cauta in acele locuri…
  Si de fapt Numele sau nai bine zis Renumele Stafiei… Ii tine pe toti acolo!!!!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *