Măgura Cisnădie e pusă pe fapte mari în Liga Europeană feminină

Măgura Cisnădie a obținut sâmbătă după-amiază cea de-a doua victorie în grupa C a Ligii Europene feminine, 27-24 cu Lada Togliatti, joc amânat cu o săptămână din cauza infectărilor cu Covid-19 din echipa rusă. Echipa ardeleană a controlat prima repriză și a intrat cu 14-10 la pauză, diferența crescând la cinci goluri în debutul reprizei secunde. Rusoaicele au revenit de la 12-17 în minutul 37 și au egalat la 20 în minutul 48, după care Măgura s-a desprins din nou, 25-21 în minutul 53, însă oaspetele s-au apropiat din nou la un gol după ce Blazevic a ratat incredibil un contraatac. De la 25-24 în minutul 58, Kira Trusova, care a făcut un nou joc senzațional, a închis poarta gazdelor, netezind drumul spre o nouă victorie istorică pentru micuțul oraș din județul Sibiu. Măgura are 4 puncte după 3 etape, iar duminica viitoare va juca în Rusia, cu Lada.

Am avut jocul în mână în prima repriză, ne-am pierdut din concentrare în a doua parte a reprizei secunde, dar am revenit și am terminat cu bine meciul. Frumusețea acestui joc constă și în faptul că niciodată nu știi ce se va întâmpla în meciul următor. Cu siguranță că vom avea un meci dificil în Rusia, însă vom încerca să-l câștigăm. Alexandru Weber (antrenor Măgura Cisnădie)

MĂGURA CISNĂDIE – HANDBALL CLUB LADA 27-24 (14-10) Arbitri: Vasileios Charitsos / Panagiotis Naskos (Grecia)

Măgura: Trusova, de Arruda – Tătar 6, Blazevic 6, Neagu 5, Gariaeva 3, Abed-Kader 3, Ianăși 2, Dmitrovic 2, Băcăoanu, Tamas, Bardac, Marin. Antrenor: Alexandru Weber.

Lada: Vaitulevich – Fomina 5, Kirdiasheva 5, Shcherbak 3, I. Nikitina 3, Reshetnikova 2, Amelchenko 2, Zhilinskaite 1, Kakmolia 1, Blokhina 1, Rakhmaeva 1, V. Nikitina, Terletskaia, Golubeva, Arishina. Antrenor: Ekaterina Marennikova.

Foto: eurohandball.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *