Amenzi cu întârziere pentru CSM București și Măgura Cisnădie din cauza nerespectării criteriilor de vârstă

Ultima ședință a Comisiei Centrale de Disciplină din cadrul FRH a ratificat o decizie a Comisiei de Competiții din 1 februarie luată cu o foarte mare, poate chiar nepermis de mare întârziere. Astfel, cluburile CSM București și Măgura Cisnădie au primit amenzi de câte 50.000 de lei ”pentru nerespectarea timpului de joc a sportivelor U 23, în sezonul 2020 – 2021”. Singura problemă e că sezonul trecut s-a încheiat în urmă cu 7 luni !!! Mai mult, în luna iunie 2021, Comisia de Competiții a fost foarte promptă în sancționarea echipelor masculine CSM Focșani și CSU Târgu Jiu pentru aceeași abatere (citiți detalii AICI), cu prezentarea detaliată a jucătorilor în criterii și a minutelor jucate de aceștia.

Întrebarea e: ce au făcut cei din comisie de atunci și până acum ? Or fi intrat în hibernare și s-au trezit înainte de alegeri cu gând să mai facă rost de niște bani pentru stăpânire ? Oricare ar fi răspunsul, e de râsu’-plânsu’ ce se petrece la FRH.

În aceeași ședință, în urma sesizării arbitrilor timișoreni Cătălin Tătaru și Andrei Vacariu, managerul U Cluj, Liviu Hossu, a fost amendat cu 1000 de lei, pentru scrisoarea deschisă pe care o puteți citi AICI.

Foto: Emilia Nicolae

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *