Xavier Pascual, luat la întrebări de juniorii de la LPS Vaslui

Campioana Ligii Zimbrilor, Dinamo București, va juca miercuri seara la Vaslui în cadrul etapei a 16-a a campionatului. Oamenii de handbal vasluieni au profitat de prezența antrenorului Xavier Pascual pentru a le oferi handbaliștilor juniori 3 de la LPS Vaslui o seară de care-și vor aminti toată viața. Deținătorul Champions League și selecționerul naționalei României a ajuns în timpul antrenamentului coordonat de profesorul Sebastian Hagiu, iar la final a participat la o lungă sesiune de întrebări și răspunsuri cu tinerii handbaliști vasluieni. A fost cu siguranță nu doar o lecție despre handbal, ci și una de viață susținută de unul din cei mari antrenori din handbalul mondial, un om valoros și cu un caracter deosebit, a arătat asta încă o dată miercuri seara, la Vaslui. ”Când sunteți pe teren, să ascultați întotdeauna de antrenor, nu de părinți”, a fost una din povețele lui Xavier Pascual.

”Pasqui” a fost însoțit de secundul său de la Dinamo, Jordi Giralt, cei doi primind din partea conducerii LPS și a Primăriei municipiului Vaslui câte o plachetă de excelență și mici atenții despre oraș.

Pentru mine este o întotdeauna o plăcere să am întâlniri cum a fost cea de la Vaslui. Chiar dacă am un program foarte încărcat, pentru mine este extraordinar să particip la astfel de acțiuni. Dacă pot să ajut cu ceva, voi încerca să o  fac întotdeauna. Băieții de la Vaslui mi-au pus multe întrebări interesante și cred că pentru ei ar fi foarte important să aibă alături oameni care sunt la vârf. E important și pentru noi și pentru ei că am fost împreună, deoarece ei trebuie să înțeleagă că noi suntem persoane normale, singura diferență e că am avut succes în viață pentru că muncim din greu în fiecare zi. Aici nu e vorba numai despre handbal, este despre a munci zi de zi, despre a respecta pe toată lumea, aceste lucruri am încercat să le explic la întâlnirea de miercuri seara. Xavier Pascual

Foto: Facebook CSM Vaslui

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *