Dinamo a câștigat greu restanța cu Bacăul

Dinamo București și CSM Bacău au disputat marți seara, în sala echipei campioane, partida restanță din etapa a 15-a a Ligii Zimbrilor. Conform așteptărilor, echipa bucureșteană a obținut victoria, însă n-a fost deloc un succes facil pentru băieții lui Xavier Pascual, care s-au impus în final cu 34-29.

CSM Bacău venea după un eșec usturător pe teren propriu în fața Sucevei și probabil că reacția de la final a publicului, care i-a aplaudat în picioare, a trezit orgoliul handbaliștilor pregătiți de Sandu Iacob, chiar dacă partida din sala ”Dinamo” a început cum nu se mai poate mai prost pentru băcăuani. Campioana a început în trombă, iar în minutul 10 conducea cu 6-0, iar oaspeții păreau să repete prima repriză dezastruoasă de duminică. N-a fost deloc așa, iar Bacăul a început o formidabilă cursă de urmărire și a egalat la 9 în minutul 21 cu golul lui Dospinescu, preluând apoi conducerea, astfel că în minutul 26 oaspeții conduceau cu 14-12.

La pauză s-a intrat la egalitate, 15-15, Dinamo s-a desprins la 21-18 în minutul 40, însă Bacăul a revenit și a egalat la 23 în minutul 47 după golul tânărului Eduard Iordachi. Campioana s-a desprins decisiv în ultimele 7 minute și a avut un final ceva mai liniștit în fața unei echipe din subsolul clasamentului, care n-a venit la București în postura de victimă sigură. Pentru Dinamo urmează derby-ul cu HC Dobrogea Sud, la Constanța, sâmbătă, de la ora 15.30, în timp ce CSM Bacău va juca duminică la Vaslui.

DINAMO BUCUREȘTI – CSM BACĂU 34-29 (15-15) Arbitri: Laszlo Gal / Alexandru Constantin

Dinamo: Heidarirad, Lazăr – Negru 10, Pascual 8, Nantes Campos 4, Shebib 4, Humet 3, Kuduz 3, Gavriloaia 1, Khairi 1, Racoțea, Dissinger, Militaru, Sorhaindo, Bizău. Antrenor: Xavier Pascual.

Bacău: Rusu, Tamaș, Cozma – G. Bujor 9, M. Bujor 8, Iordachi 4, Dospinescu 4, Serhel 3, I. Rotaru 1, Coric, Brăescu, Stănică, Costea. Antrenor: Sandu Iacob.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *