FRH a mai scos o amendă de la naftalină

Record de amenzi dictate în ultima ședință a Comisiei Centrale de Disciplină din cadrul Federației Române de Handbal. Astfel, comisia în cauză a dictat 8 amenzi în valoare totală de 14.600 de lei. Principala ”victimă” a fost clubul Universitatea Cluj-Napoca, gruparea ardeleană primind 2 amenzi în valoare totală de 9.500 de lei ! Una dintre ele este cusută cu ață albă și vine, stranie coincidență!, la puțin timp după scrisoarea deschisă a managerului Liviu Hossu, care se pare că a deranjat teribil pe cineva important. Astfel, U Cluj a fost sancționată cu 8.000 de lei în urma unui meci disputat în luna noiembrie 2021, din Divizia A masculină, cu Minaur II Baia Mare, ”pentru nerespectarea cerințelor de vârstă și de participare efectivă la joc”. Absolut halucinant ! După trei luni și o scrisoare deschisă vii cu o amendă aberantă pentru eșalonul secund. Mesajul e cât se poate de transparent: ”ciocu’ mic și joc de glezne”.

De reținut și amenda de 1.000 de lei primită de un membru al Consiliului de Administrație al FRH, Claudiu Evi, după ce a fost trimis în tribune la un meci de Divizia A, dintre CNE Râmnicu Vâlcea și Gloria II Bistrița. La același meci a primit cartonaș roșu și soția acestuia, Mihaela Evi, care a fost amendată cu ”doar” 700 de lei. E foame mare înainte de alegeri…

În aceeași ședință, s-a decis că CSM Alexandria a pierdut cu 0-10 partidele cu Steaua și Dinamo, la care nu s-a prezentat săptămâna trecută din cauza infectărilor cu Covid.

2 comentarii la „FRH a mai scos o amendă de la naftalină

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *