Câștigătorii anchetelor Handbal Mania au primit tricourile dedicate / Ce au spus Cristina Neagu și Ionuț Iancu

Handbal Mania a realizat, la finalul anului trecut, două anchete privind desemnarea celei mai bune handbaliste românce (vezi AICI) și a celui mai bun handbalist român (vezi AICI) în anul 2021. Cu sprijinul partenerului nostru, Sport Suport, Cristina Neagu și Ionuț Iancu au intrat în posesia tricourilor care le vor aduce aminte de titlurile obținute. Iată ce ne-au declarat cei doi laureați ai anchetelor noastre.

Este de fiecare dată o bucurie să ai parte de recunoașterea muncii pe care o depui. Așa că mulțumesc, Handbal Mania și vreau să mulțumesc, de asemenea, tuturor antrenorilor din Liga Națională care mi-au oferit aprecierea lor și totodată votul în această anchetă. Cristina Neagu (cea mai bună handbalistă româncă a anului 2021)

Pentru 2021, anul minunat care s-a încheiat cu desemnarea mea drept cel mai bun handbalist român, aș vrea să le mulțumesc celor care m-au inspirat, susținut și admirat, familiei mele care m-a încurajat și m-a învățat să am încredere în mine, logodnicei mele care m-a sprijinit necondiționat. Nu în ultimul rând, vă mulțumesc vouă, celor de la Handbal Mania, care v-ați străduit să faceți sondajul pentru această desemnare. Ionuț Iancu (cel mai bun handbalist român al anului 2021)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *