Multe absențe în tabăra României înaintea ”dublei” cu Macedonia de Nord

Naționala masculină își continuă parcursul în preliminariile campionatului mondial de anul viitor cu o dublă manșă împotriva Macedoniei de Nord. Prima partidă va avea loc joi, de la ora 20.00, la Skopje, și deocamdată nu este clar dacă va fi transmisă de vreo televiziune din România. Ce este, însă, clar, este că selecționata pregătită de Xavier Pascual are destule absențe importante cauzate de accidentări.

”Va fi foarte complicat deoarece avem mulți jucători accidentați: Șimicu, Buzle, Szoke, Ghiță, Grigoraș, Nistor și Thalmaier. Avem, așadar, probleme mari pentru posturile de inter dreapta și extremă dreapta, dar vom găsi soluții. Nu vreau să chem jucători acum, în ultimul moment, fiindcă am stabilit o idee de joc, iar a aduce acum un jucător care nu a participat la pregătiri ar putea fi o greșeală. După antrenamentul de miercuri dimineață vom stabili și lotul care va face deplasarea la Skopje”, a declarat Xavier Pascual pentru Handbal Mania.

Desigur că echipa macedoneană, al cărei selecționer este Kiril Lazarov, pornește ca favorită, însă suntem siguri că ”Pasqui” a pregătit destule surprize care să ducă la un rezultat bun în primul joc, care va fi arbitrat de slovenii Bojan Lah și David Sok. De menționat că arbitrii sloveni au arbitrat semifinala dintre Franța și Suedia la europenele din luna ianuarie. Returul va avea loc sâmbătă, de la ora 18.00, la București, în sala ”Dinamo”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *