Constantin Din către arbitri și observatori: Depinde numai și numai de dumneavoastră dacă doriți să vă continuați cariera !

Noul președinte al Federației Române de Handbal, Constantin Din, a ținut să transmită, prin intermediul paginii sale de Facebook, un  mesaj tranșant tuturor arbitrilor și observatorilor FRH. Mesajul a fost publicat chiar în ziua în care încep primele turnee finale ale juniorilor.

Fac un apel public către arbitrii și observatorii ce vor fi delegați în perioada imediat următoare până la sfârțitul acestui an competițional: vă rog să luați în considerare noua abordare a președintelui ales al FRH privind arbitrajul tuturor meciurilor de handbal din România ! Voi culege informații despre modul în care vă faceți datoria pe terenul de joc astfel încât cei mai buni din punct de vedere sportiv să câștige! Nu voi tolera comportamente și maniere de arbitraj care își propun să decidă ele însele învingătoarea din teren. Mă voi strădui ca în toate meciurile cheie din acest final de sezon competițional să existe oameni în tribune care să monitorizeze modul în care vă achitați de îndatoririle profesionale. Depinde numai și numai de dumneavoastră dacă doriți să vă continuați cariera și să vă bucurați de această nobilă activitate în calitate de arbitri sau observatori ! Constantin Din

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *