Minaur a câștigat la Focșani un meci extrem de tensionat / Dalibor Cutura: E o rușine !

Restanța din etapa a 20-a a Ligii Zimbrilor, dintre CSM Focșani și Minaur Baia Mare, disputată duminică după-amiază, a fost una echilibrată și cu mulți, foarte mulți nervi. Gazdele au acuzat vehement arbitrajul cuplului Popa – Velișcă, atât de vehement încât Viorel Ciubotaru a primit cartonaș roșu și albastru în minutul 57, după intervenția observatorului Bogdan Anton.

De altfel, oficialul echipei gazdă a intrat pe parchet și după ultimul fluier, reproșându-le arbitrilor prestația avută. Vrâncenii au mai acuzat o fază din ultimul minut, pe atacul oaspeților, când Buzle a făcut fault în atac, iar meciul s-a încheiat cu victoria la limită a maramureșenilor.

”E o rușine ce s-a întâmplat astăzi la Focșani”, a spus la final antrenorul gazdelor, Dalibor Cutura. Penultima etapă a Ligii Zimbrilor se va juca miercuri, 11 mai.

Dincolo de prestația slabă sau nu a arbitrilor, există comisii care să judece asta, există un președinte al FRH care a promis să taie în carne vie, mă întreb doar dacă nu cumva în curând se va ajunge să se intre cu cuțitele în teren…

CSM FOCȘANI – MINAUR BAIA MARE 24-25 (10-10) Arbitri: Ciprian Popa / Ionuț Velișcă

Focșani: Marocico, Rusu, Cloșcă – Miroiu 10, Marjanovic 9, Hrimiuc 2, Rață 2, Drăgan 1, Ragea, Pătru, Țuțu, Mocanu, Nuțu, Krstevski, Marijanac, Lazoreac. Antrenor: Dalibor Cutura.

Baia Mare: Buzogany, Terekhov, Pop – Vujovic 9, Da Silva 4, Căbuț 3, Kotrc 3, Nagy 2, Huta 2, Cip 2, Buguleț, Teca, Buzle, Sabou, Csepreghi. Antrenor: Alexandru Sabou.

3 comentarii la „Minaur a câștigat la Focșani un meci extrem de tensionat / Dalibor Cutura: E o rușine !

 • 09/05/2022 la 10:40
  Permalink

  Este o rusine! Gadzele s-au obisnuit cu prietenii iar atitudinea provocatoare de pe banca este permanenta. O suspendare pe 6 luni si o amenda pe masura poate sa-i faca sa inteleaga faptul ca asa nu ajung nicaieri, cel putin nu in directia buna si daca vor continua asa, vor pati la fel. Arbitrii au decis CORECT in ambele faze: la prima aruncarea a fost puternica, nu era cazul de 9m pentru Focsani. La a doua, aparatorul inainteaza spre Buzle, cauta sa provoace in fault in atac, inexistent, NU atacantul vine spre aparator, ci invers, mai si simuleaza. Sa zica merci ca au scapat fara alte sanctiuni… deocamdata!

  Răspunde
 • 09/05/2022 la 12:52
  Permalink

  Jucătorul de la Baia Mare e gata să pună mingea jos știind că a faultat (0,13 pe filmarea de final de joc) dar arbitrii decid pentru oaspeți. Știți de ce sportivul a crezut că se va fluiera forțare în atac? Pentru că Andrei Buzle a jucat la Barcelona și acolo nu se merge pe șmechereala arbitrilor ci pe regulamentul de joc.

  Răspunde
 • Pingback:Ce a decis Comisia de Disciplină după incidentele de la partida CSM Focșani – Minaur – Handbal Mania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *