CSM Reșița a anunțat că nu se va înscrie în Liga Zimbrilor !

Echipa care s-a clasat pe primul loc în play-off-ul promovare din Divizia A  masculină nu se va înscrie în viitoarea ediție a Ligii Zimbrilor. Anunțul a fost făcut marți, într-o conferință de presă susținută de coordonatorul secției de handbal, Marius Bahan, alături de antrenorii Radu Bote și Mihai Rohozneanu.

”Am avut o ședință cu antrenorii și cu jucătorii pentru a decide ce facem. Noi ne-am retras din campionatul de juniori I fiindcă nu aveam numărul de jucători necesar. Conform regulamentului Ligii Naționale, ar trebui să avem și o echipă în liga a doua, ceea ce ar fi foarte greu pentru noi, fiindcă nu avem jucători destui. În aceste condiții, am luat decizia de a nu ne înscrie în sezonul viitor în Liga Zimbrilor din aceste motive”, a declarat Marius Bahan.

Cealaltă echipă care a obținut promovarea directă, CSM Odorheiu Secuiesc, va anunța la sfârșitul acestei luni dacă se va înscrie în viitoarea ediție a Ligii Zimbrilor. Deocamdată, în contextul anunțului făcut de CSM Reșița, FRH va invita echipa care se va clasa pe locul al treilea la barajul de menținere/promovare, programat în perioada 20-22 mai. La baraj vor participa echipele care vor termina pe locurile 11 și 12 în Liga Zimbrilor (CSM Bacău și SCM Poli Timișoara sau HC Buzău), alături de CSM Oradea și CSM Sighișoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *