Dinamo transferă de la Barcelona

Campioana Ligii Zimbrilor a anunțat miercuri că l-a transferat pe internaționalul egiptean Ali Ismail Mohamed Zeinelabedin Ali, pe scurt Ali Zein. Acesta a jucat în sezonul 2021/2022 la Barcelona, cu care a cucerit titlul în Spania și s-a calificat în Final Four-ul Champions League. În vârstă de 31 de ani, Ali Zein evoluează pe postul de inter stânga și are 268 de selecții la naționala Egiptului, cu care a devenit de două ori campion al Africii și a ocupat locul 4 la Jocurile Olimpice de anul trecut.

 ”Sunt foarte fericit să fac parte din marele club Dinamo. După o experiență de un sezon cu Barcelona, care a fost un pas uriaș pentru mine în carieră, sper să continui cu aceleași obiective și provocări sub comanda maestrului Xavier Pascual, iar împreună să câștigăm multe trofee. Este o nouă provocare pentru mine, un oraș nou, o nouă cultură, sunt foarte încântat să mă alătur proiectului Dinamo și să am un singur obiectiv, acela de a-l împlini. Mă bucur să port același tricou cu fratele meu Mamdouh Shebib”,a declarat Ali Zein, citat de site-ul csdinamo.eu.

Celelalte transferuri anunțate de Dinamo: Alexandru Bucătaru – portar, Andrii Akimenko – extremă dreapta, Stanislav Kasparek – inter dreapta, Joao Pedro da Silva – coordonator.

Foto: fcbarcelona.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *