Gabriela Szabo a fost demisă din fruntea clubului CSM București

Primarul general al capitalei, Nicușor Dan, a anunțat vineri, printr-o postare pe Facebook, că decis s-o demită pe Gabriela Szabo din funcția de director general al CSM București din cauza ratării mai multor obiective competiționale. Mai mult ca sigur, în capul listei se află ratarea obiectivelor de către echipa de handbal feminin. De asemenea, edilul a anunțat că va trimite Corpul de Control la clubul bucureștean.

Am luat decizia de a schimba conducerea Clubului Sportiv Municipal București. Directorul general al CSM, Gabriela Szabo, va fi detașată la conducerea Centrului Dalles, iar în locul ei va fi numit interimar unul dintre directorii adjuncți. Înainte de a lua această decizie, am discutat cu membrii Consiliului de Administrație al CSM București, iar concluzia a fost clară – schimbarea e necesară. Actuala conducere a ratat obiective competiționale, a determinat plecarea unor oameni valoroși și a avut un management defectuos (decizii pripite și fără consultare, dar și tergiversarea luării altor decizii, incapacitatea de a armoniza relațiile interne, abordări conflictuale în interacțiunile cu șefii secțiilor sportive). În același timp, în urma semnalelor primite din interior, voi trimite Corpul de Control pentru a verifica activitatea CSM București. Precizez că am toată prețuirea pentru performanțele sportive ale Gabrielei Szabo, dar decizia pe care am luat-o privește activitatea ei în fruntea CSM București. Nicușor Dan
Foto: fra.ro

2 comentarii la „Gabriela Szabo a fost demisă din fruntea clubului CSM București

 • 03/06/2022 la 18:19
  Permalink

  Nicusor Dan probabil se uita in oglinda cand s-aa gandit ca „a determinat plecarea unor oameni valoroși și a avut un management defectuos…decizii pripite și fără consultare, dar și tergiversarea luării altor decizii, incapacitatea de a armoniza relațiile interne, abordări conflictuale în interacțiunile cu șefii secțiilor”. O mizerie, politica asta! Gabi Szabo a fost la aproape toate meciurile de handbal, baieti + fete, obiectivele au fost ratate la mustata (1 punct, fata de Rapid, 1 gol cu Esbjerg)… Oare cum ar fi procedat managementul de la Gyor, care a jucat si gazduit atatea finale inainte sa castige Liga Campioanelor, cu bugete mai mari decat CSM Bucuresti? O platim pe Neagu cu 17,500 (nu 20,000) ca sa nu o plateasca altii sa joace impotriva noastra! S-au inscris mii de copii la handbal doar pentru ca o avem pe Neagu, cu bune si mai putin bune… avem zeci de echipe la sat… dar deh, ne uitam in gura unor compromisi… Doamne fereste sa revina insul ala la costum… cum il cheama… Caliman! Pacat, mare pacat… Respect, Gabi Szabo! Fruntea sus!

  Răspunde
  • 03/06/2022 la 22:12
   Permalink

   Stai linistit! Nu ma intereseaza! Ia-te de mana cu ea si mergeti la sala …Dalas!☝️
   Ea crede ca este o sala de nunti! Iar tu, pune mana si mai citeste ca ti se naclaie limba cu mintea asta bleaga!

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *