Cristina Neagu amendată de Comisia de Disciplină, observatorii de la turneele finale ale juniorilor 4, sancționați și ei

Comisia de Disciplină din cadrul Federației Române de handbal a decis în ședința de marți, 7 iunie, s-o amendeze pe Cristina Neagu cu 1.000 de lei, ”pentru declarații tendențioase care se dovedesc a fi nereale” ca urmare a acuzelor de non-combat la adresa echipelor care au întâlnit Rapidul. De asemenea, clubul CSM București a fost amendat cu 2.000 de lei pentru că nu și-a trimis reprezentanți la conferința de presă premergătoare Final Four-ului Cupei României feminine.

De asemenea, trei dintre observatorii prezenți la dezastrele de turnee finale ale juniorilor 4 au primit sancțiuni: 8 etape pentru Constantin Milcu și câte 2 etape pentru Ilie Vizitiu și Gheorghe Cîndea.

Sursa: frh.ro

Un comentariu la „Cristina Neagu amendată de Comisia de Disciplină, observatorii de la turneele finale ale juniorilor 4, sancționați și ei

  • 08/06/2022 la 16:17
    Permalink

    Olanda a pedepsit coruptia folosind denunturi anonime si avertizori de integritate, inregistrari ale „propunerilor indecente” si delicte in flagrant, realizate ca atare. La noi este mult folclor, nimeni nu depune marturie, ca sa nu riste, nu face denunt, ca se teme. Concret: „X mi-a cerut atat, ca sa ma ajute” sau „X mi-a oferit atat ca sa-i ajut echipa”. Este exact felul in care au procedat danezii in 2009, FRH primind amenda, antrenorul de atunci al echipei noastre nationale fiind suspendat 5 ani… Asa, general, „se fura”, „este coruptie”, „jaf vizibil din cer”, ne pacalim in continuare si nu rezolvam nimic. Cine investigheaza, are nevoie macar de un denunt, pe care sa-l verifice, de niste martori, de niste probe… altfel, cum sa opresti vantul?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *