Cu o nouă conducere tehnică, naționala de juniori va lupta pe teren propriu pentru calificarea în primul eșalon valoric european

În luna august vor avea loc disputele din cadrul eșalonului al doilea european al juniorilor U-18. Astfel, cele 24 de echipe înscrise la acest nivel au fost împărțite în trei ”grupe”, jocurile urmând să aibă loc în cadrul unor turnee ale căror câștigătoare vor promova în prima grupă valorică. România a fost repartizată împreună cu Austria, Belarus, Finlanda, Estonia, Slovacia, Ucraina și Marea Britanie. Inițial, turneul trebuia să aibă loc în Ucraina, însă acest lucru nu mai e posibil din motivele binecunoscute, aceleași care au dus și la excluderea Belarusului.

EHF a decis ca turneul să fie relocat în România, în perioada 8-14 august. Cele 7 echipe au fost împărțite în două grupe: România, Finlanda și Marea Britanie în grupa A, respectiv Austria, Slovacia, Ucraina și Estonia în grupa B. Primele două clasate din fiecare grupă vor juca semifinalele, ale căror învingătoare vor disputa finala mare ce va desemna câștigătoarea turneului, adică echipa promovată în primul eșalon valoric.

În ce privește naționala de juniori a României, aceasta are o nouă conducere tehnică: Adrian Petrea – antrenor principal, Vasile Boca – antrenor secund și Bogdan Pralea – antrenor cu portarii. Turneul din luna august va avea loc în Sala Polivalentă Craiova.

2 comentarii la „Cu o nouă conducere tehnică, naționala de juniori va lupta pe teren propriu pentru calificarea în primul eșalon valoric european

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *