Naționala feminină de tineret debutează miercuri la campionatele mondiale

După ce pandemia de Covid-19 a împiedicat disputarea campionatului mondial feminin de tineret în România în urmă cu doi ani, competiția se reia miercuri, 22 iunie, în Slovenia, cu ediția 2022. Participă 32 de echipe împărțite în 8 grupe, România fiind repartizată în grupa E (la Celje) împreună cu Cehia, Angola și Lituania. Naționala noastră va juca miercuri, 22 iunie, de la ora 13.30, cu Angola, vineri, 24 iunie, de la ora 15.30, cu Lituania și sâmbătă, 25 iunie, de la ora 17.30, cu Cehia.

Primele două clasate din grupa E se vor califica în Main Round, în grupa III, alături de primele două clasate din grupa F, din care fac parte Germania, Slovenia, Chile și Mexic. Primele două clasate din cele patru grupe din Main Round vor evolua în sferturile de finală ale competiției. La ora publicării articolului nu se făcuse niciun anunț referitor la transmiterea online a partidelor, dar vom insera un update imediat ce se va ști ceva oficial.

LOT ROMÂNIA TINERET

Portari: Alexandra PERIANU (Gloria Bistrița-Năsăud), Sara RUS (SCM Râmnicu Vâlcea), Clara PREDA (CSM București).

Linia de 9 metri: Rebeca NECULA, Mara MATEA, Diana LIXĂNDROIU (CSM Slatina), Valentina ION (SCM Craiova), Mălina BICHIR (CSM Galați), Alicia GOGÎRLĂ, Ștefania STOICA (CSM București).

Extreme: Corina LUPEI (SCM Râmnicu Vâlcea), Gabriela DUMITRAȘCU (Corona Brașov), Andreea COMAN (CSM Slatina), Mihaela MIHAI (CSM București).

Pivoți: Andreea ȚÎRLE (Minaur Baia Mare), Sarah DARIE (Dacia Mioveni), Bianca VOICA (Corona Brașov), Andreea AILINCĂI (CSM București).

Antrenor principal: Horațiu PAȘCA.

Antrenor secund: Mihaela EVI.

Antrenor portari: Mihaela CIOBANU.

Preparator fizic: Ștefan CIUNTU.

Kinetoterapeuți: Lavinia VLANGAR, Cristinel GÎGIU.

Analist video: Radu CHEREGI.

Team-manager: Nicoleta ALEXANDRESCU.

2 comentarii la „Naționala feminină de tineret debutează miercuri la campionatele mondiale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *