Juniorii sunt deciși să câștige turneul din august de la Craiova / Adrian Petrea: Jucătorii au venit foarte motivați la pregătiri

Echipa națională de juniori a României a început pregătirile pentru turneul ce poate readuce țara noastră în primul eșalon european, care va avea loc la Craiova în perioada 8-14 august. 24 de tineri handbaliști se pregătesc la Oradea sub coordonarea colectivului tehnic alcătuit din Adrian Petrea, Vasile Boca și Bogdan Pralea. Cantonamentul se va încheia la finele săptămânii viitoare, cu două partide împotriva Ungariei. Primele impresii ale noului selecționer sunt dintre cele mai favorabile.

În primul rând vreau să remarc condițiile de pregătire pe care le avem aici. Apoi, un aspect foarte important este motivația cu care s-au prezentat jucătorii la acest stagiu. Chiar dacă acest stagiu este conceput mai mult să punem bazele pregătirii fizice care să ne ajute la turneul de calificare, această motivație ne dă multă încredere. Așadar, motivația, dorința și pofta de muncă sunt aspectele care caracterizează această perioadă și sperăm să îmbinăm aceste trei elemente astfel încât să ne bucurăm de calificare după turneul de la Craiova. Adrian Petrea (antrenor principal România juniori)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *