Xavier Pascual: Orice echipă din grupa noastră se poate califica mai departe

Dinamo București va avea parte de alte câteva meciuri memorbaile în grupa A din viitoarea ediție a Champions League, acolo unde le va întâlni pe Paris Saint-Germain, SC Magdeburg, GOG Gudme, FC Porto, Telekom Veszprem, Orlen Wisla Plock și HC PPD Zagreb. Iată ce ne-a declarat despre tragerea la sorți de vineri antrenorul Xavier Pascual.

Când joci în Champions League știi că orice grupă este complicată. Anul trecut am avut o grupă incredibilă, acum mi se pare că grupele sunt ceva mai echilibrate, grupa B având mai multe echipe de top, însă grupa noastră e foarte complicată, fiindcă eu cred că nu poți spune dinainte despre nicio echipă că va ieși din faza grupelor. Asta simt eu în acest moment, că oricare din echipele din grupa noastră s-ar putea califica mai departe. Când joci în această competiție știi că se poate întâmpla orice, fiindcă intervin mulți factori, precum forma de moment a echipelor, accidentările și așa mai departe. Va trebui să ne concentrăm atenția 100% asupra fiecărui joc în parte, începând cu primul. Xavier Pascual (antrenor Dinamo București)

Tehnicianul spaniol a programat reunirea lotului campioanei pentru 21 iulie, primele jocuri de verificare urmând să fie disputate pe teren propriu cu SCM Poli Timișoara și CSM București. De asemenea, se află în curs de perfectare câteva partide amicale în Spania, în cea de-a doua jumătate a lunii august.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *