Noua ediție a Ligii Zimbrilor debutează luni, la Constanța

Ediția 2022/2023 a Ligii Zimbrilor debutează luni după-amiază, la Constanța, deoarece CSM-ul din localitate (noua denumire a dobrogenilor din această vară) primește vizita CSM-ului din Focșani. Meciul a fost devansat deoarece constănțenii joacă sâmbătă, în Liga Europeană, la Chambery. Tot în devans va juca și Potaissa Turda meciul din runda inaugurală, ardelenii urmând să se deplaseze în Suedia, unde vor juca tot în Liga Europeană, cu Savehof, duminică, 28 august. Cea de-a treia echipă românească ce va evolua în turul 1 preliminar al Ligii Europene, Minaur Baia Mare, a preferat să-și amâne partida din prima etapă pentru 31 august.

Noul sezon o are din nou ca mare favorită pe Dinamo București, echipele vor fi obligate să aibă permanent în teren trei jucători români și, nu în ultimul rând, așteptările sunt foarte mari de la arbitri, ale căror bareme au crescut spectaculos. Iată programul rundei inaugurale.

CSM CONSTANȚA – CSM FOCȘANI (luni, 22 august, ora 18, arbitri neanunțați – o fi intrat molima secretomaniei și în Comisia Centrală de Arbitri)

POTAISSA TURDA – SCM POLITEHNICA TIMIȘOARA (miercuri, 24 august, ora 18)

HC BUZĂU – DINAMO BUCUREȘTI (vineri, 26 august, ora 17.30, live pe Pro Arena – anunț făcut de clubul Dinamo)

CSM BACĂU – CSM ODORHEIU SECUIESC (sâmbătă, 27 august)

CSM BUCUREȘTI – CSM ORADEA (sâmbătă, 27 august)

CSM VASLUI – STEAUA BUCUUREȘTI (duminică, 28 august, ora 15.55, live pe Pro Arena)

MINAUR BAIA MARE – CSU SUCEAVA (miercuri, 31 august)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *