Xavier Pascual a convocat o nouă acțiune a naționalei masculine

După ce a văzut la lucru 20 de jucători în weekendul 19-20 august, selecționerul Xavier Pascual a convocat 19 jucători pentru luni și marți, la București. Printre aceștia, mai mulți jucători tineri, cu mențiunea că nu au fost chemați sportivi care evoluează în străinătate și nici de la cele trei echipe care au evoluat în Liga Europeană, CSM Constanța, Minaur Baia Mare și Potaissa Turda. La fel ca și la acțiunea precedentă, obiectivele principale sunt de a reaminti cele lucrate în sezonul precedent și de a consolida modelul de joc stabilit de Xavier Pascual.

Echipa națională masculină va debuta în preliminariile EURO 2024 luna viitoare, când va juca în deplasare cu Austria (Graz, 13 octombrie) și acasă cu Ucraina (București, 16 octombrie). În vederea acestor jocuri, selecționerul naționalei noastre intenționează să convoace lotul pe 7 octombrie.

LOT ROMÂNIA ACȚIUNE 5-6 SEPTEMBRIE 2022

Portari: Alexandru BUCĂTARU (Dinamo), Claudiu PAL (Poli Timișoara).

Linia de 9 metri: Dan RACOȚEA, Robert MILITARU, Octavian BIZĂU, Javier HUMET (Dinamo), Tudor BOTEA (CSM București), Alex DASCĂLU, Daniel STANCIUC (CSU Suceava), Gabriel CUMPĂNICI (CSM Vaslui), Mihai ANTON (HC Buzău), Gabriel BURLACU (Steaua).

Extreme: Răzvan CHIRATCU (CSM Vaslui), Ionuț BROASCĂ (HC Buzău), Alexandru MOLDOVAN (Poli Timișoara), Mihai NICA (CSM București).

Pivoți: Călin DEDU (Dinamo), Andras SZASZ (CSM București), Alexandru BOLOGA (CSU Suceava).

Foto: Facebook FRH

Un comentariu la „Xavier Pascual a convocat o nouă acțiune a naționalei masculine

  • 05/09/2022 la 14:15
    Permalink

    Xavier putea fi ajutat sa vada mai multi jucatori, recomandati de un cerc de specialisti, antrenori sau chiar sportivi in activitate – mie imi place cum joaca si Soare, Rata, Dospinescu… portari ca Petrila, Freiwald… chiar daca gresesc cu unii, macar unul sa confirme…

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *