Steaua câștigă la Bacău un meci al erorilor și cum calcă băcăuanii în picioare regulamentele

Steaua București a câștigat duminică după-amiază la Bacău un meci echilibrat și încâlcit, presărat cu numeroase greșeli tehnice. La un moment dat, părea că jucătorii celor două echipe fac concurs de pase greșite și sincer e greu de spus dacă Steaua a câștigat sau Bacăul s-a bătut singură. Dar când înscrii 4 goluri în aproape 25 de minute dintr-o repriză e greu să emiți pretenții. Desigur că, așa cum a spus Ovidiu Mihăilă la final, un mare merit îi aparține portarului Ionuț Ciobanu, dar unul din momentele cheie ale jocului s-a consumat în minutul 46, când Gabriel Bujor a aruncat în fața portarului advers și în loc de 18-15 pentru Bacău a fost eliminare, după care Steaua a întors definitiv rezultatul. Și nu, arbitrajul n-a influențat cu nimic soarta partidei.

Așa cum am făcut-o de fiecare dată, am vrut să vă ofer declarații din ambele tabere, numai că acum Sandu Iacob a refuzat. ”Nu pot să-ți declar nimic fiindcă n-ai făcut adresă la club pentru asta. Dacă îți dau declarații voi fi amendat și nu-mi permit să iau din banii copiilor mei pentru așa ceva”. Chiar dacă pare neverosimil, e real. Fostul căpitan al echipei naționale și fost jucător în țări precum Elveția și Germania acceptă astfel de lucruri cu seninătate.

Nu pot comenta asemenea mizerii și nu pot polemiza cu persoane care se pretează la astfel de lucruri, dar solicit public Federației Române de Handbal sancționarea CSM Bacău pentru nesocotirea regulamentelor vizavi de comunicare. Nici în sezonul trecut nu s-au organizat conferințe de presă, dar măcar se acordau declarații ”la botul calului” pe parchet. Acum s-a trecut la un nivel inacceptabil pentru anul 2022. Păcat de cei care sunt obligați să privească neputincioși la așa ceva, dar e și mai mare păcat de cei care acceptă tacit asemenea practici pentru un pumn de arginți.

CSM BACĂU – STEAUA BUCUREȘTI 22-25 (14-12) Arbitri: Adrian Manafu / Adrian Nacu

Bacău: Grigoraș – Belchite 7, G. Bujor 4, Ushal 3, Serhel 3, Ivășchescu 2, Rotaru 1, Ganchev 1, M. Bujor 1, Coric, Dobrincu. Antrenor: Sandu Iacob.

Steaua: Iancu, Ciobanu – Popovic 7, Burlacu 5, Y. Pop 3, Milosevic 2, Grbovic 2, Georgescu 2, Tinkir 2, Johannson 1, Constantina 1, Irimia, Mousavi, Șomlea. Antrenor: Ovidiu Mihăilă.

Evoluția scorului: 5-1 (min. 8), 6-6 (min. 14), 10-10 (min. 21), 14-12 (pauză), 15-14 (min. 35), 17-15 (min. 45), 18-20 (min. 53), 21-22 (min. 58), 22-25 (final).

Aruncări de la 7 metri (transformate): 3 (3) – 3 (3).

Minute de eliminare: 8-6.

 

2 comentarii la „Steaua câștigă la Bacău un meci al erorilor și cum calcă băcăuanii în picioare regulamentele

 • 12/09/2022 la 04:20
  Permalink

  Decat sa vorbesti de Sandu Iacob, mai bine vorbeste putin de arbitraj 🙂 au fost 3 goluri diferenta, apoi s-a anulat un gol si s-au dat 2 minute eliminare pe nedrept, iar tu spui ca „arbitrajul nu a influentat deloc soarta meciului”. Intai analizeaza obiectiv un meci, apoi emite pretentii la interviuri si restul 🙂 te kiss

  Răspunde
  • 12/09/2022 la 08:57
   Permalink

   Cele scrise de tine aici arată că nu cunoști regulamentul, astfel încât orice altă discuție e de prisos.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *