Amendă usturătoare și suspendare pentru Flaviu Sâsâeac

Comisia Centrală de Disciplină a Federației Române de Handbal a decis sancțiuni dure împotriva președintelui de la Potaissa Turda, după declarațiile acestuia la adresa secretarului general al FRH, Viorel Mazilu. Astfel, Flaviu Sâsâeac a fost suspendat pentru 3 luni și amendat cu 2500 de lei pentru:

”a) Declarații cu caracter jignitor, calomnios în mass-media cu privire la arbitri, sportivi, antrenori sau orice oficial al cluburilor sau al F.R.H./A.J.H./A.M.H.;

b) declarații tendențioase, nereale sau care se dovedesc a fi nereale în mass-media cu privire sportivi, antrenori sau orice oficial al cluburilor sau al F.R.H./A.J.H./A.M.H.”

O primă observație ar fi aceea că, deși este la prima abatere, șeful de la Turda n-a primit minimum de pedeapsă, adică 1000 de lei amendă și 1 lună suspendare. Mult mai indulgentă a fost comisia cu clubul care hăituiește jurnaliștii cu poliția locală, dar presa (sau cel puțin Handbal Mania) a devenit deja un ”element” incomod pentru administrația Din.

O a doua observație este că e foarte probabil ca această hotărâre a CCD să fie atacată la Comisia de Apel de către Flaviu Sâsâeac. De urmărit.

Un comentariu la „Amendă usturătoare și suspendare pentru Flaviu Sâsâeac

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *