S-a stabilit lotul pentru europenele de luna viitoare

Selecționerul Florentin Pera a definitivat lotul de 18 pe care-l va deplasa la campionatul european din luna noiembrie. Selecția a fost influențată de unele accidentări, dar și de condiția impusă de EHF ca sportivele să aibă schema completă de vaccinare împotriva Covid-19. Din lot fac parte și două junioare, este vorba de Diana Lixăndroiu și Mihaela Mihai. Echipa națională feminină se va reuni pe 24 octombrie la București, iar pe 28 octombrie va pleca în Ungaria unde va susține două jocuri de verificare: pe 29 octombrie cu naționala maghiară și pe 2 noiembrie cu Germania. Pe 3 noiembrie se face deplasarea la Skopje, unde România va întâlni Olanda, pe 5 noiembrie, în primul meci din grupe.

LOT ROMÂNIA EURO 2022

PORTARI: Diana CIUCĂ (Rapid), Yuliya DUMANSKA (Gloria Bistrița), Daciana HOSU (SCM Rm. Vâlcea).

LINIA DE 9 METRI: Cristina NEAGU (CSM București), Bianca BAZALIU, Laura PRISTĂVIȚA (Gloria Bistrița), Eliza BUCESCHI, Sorina GROZAV (Rapid), Diana LIXĂNDROIU (CSM Slatina).

EXTREME: Alexandra BADEA (Rapid), Nicoleta DINCĂ, Sonia SERAFICEANU (Gloria Bistrița), Alexandra DINDILIGAN, Mihaela MIHAI (CSM București), Corina LUPEI (SCM Rm. Vâlcea).

PIVOȚI: Crina PINTEA (CSM București), Lorena OSTASE (Rapid), Andreea ȚÎRLE (Minaur).

ANTRENORI: Florentin PERA (principal), Bogdan BURCEA (secund), Ildiko BARBU KEREKES (portari).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *