Cantonament al naționalei de cadeți la Drobeta Turnu-Severin

Săptămâna trecută, lotul național de cadeți a avut programat un stagiu de pregătire care s-a desfășurat la Dorbeta Turnu-Severin, sub coordonarea antrenorilor Ionuț Tița (principal) și Ionuț Rouă (secund). Pentru această acțiune au fost convocați 22 de jucători de la 14 cluburi.

Scopul acțiunii a fost acela de a cunoaște mai bine sportivii selectați, de a identifica atât punctele forte, cât și minusurile fiecăruia și de a crea o legătură între coechipieri. Împreună am conturat un obiectiv comun – acela de a reprezenta cu mândrie naționala României. Suntem conștienți că atingerea obiectivului nu este posibilă fără educație și disciplină. Sunt de părere că aceste ingrediente sunt absolut necesare în formarea unui sportiv de calitate. Pentru a cunoaște nivelul de pregătire al echipei și pentru o analiză a evoluției acesteia, după fiecare antrenament am întocmit câte o fișă individuală, unde am menționat caracteristicile fiecăruia, punctele forte ce trebuie păstrate și recomandări pentru îmbunătățirea și consolidarea cunoștințelor. Fișele au fost trimise antrenorilor de la cluburile de proveniență, deoarece consider că doar împreună putem ajuta la dezvoltarea fiecărui copil. După această săptămână de pregătire, pot spune că avem copii foarte talentați, dornici să evolueze și să formeze o echipă demnă de o națională. În concluzie, modul în care s-au prezentat jucătorii mă face să am mare încredere în această generație. De asemenea, țin să menționez că procesul de selecție este unul continuu și are ca scop aducerea laolaltă a celor mai buni jucători pentru a forma o națională puternică. Ionuț Tița (antrenor România cadeți)

LOT ROMÂNIA CADEȚI

Portari: Adrian Mircea (CSS 2 București), Andrei Bălan (CSM București), Davide Marea (Liceul Liviu Rebreanu Turda).

Linia de 9 metri: Silviu Gubăuceanu (CSM Progresul Băilești), Raul Enache (LPS Vaslui), Robert Beldiman (HC Beldiman Arad), Alexandru Popescu, Mihai Duță (CSM Ploiești), Nicholas Mazilu, Andrei Serafimovici (TEC București), Ianis Chiruț (CSU Suceava), Darius Colțoi (CSM București), Dragoș Marasin (LPS Suceava), Tudor Ganea (Sporting Ghimbav).

Extreme: Andrei Dan (Tricolorul Breaza), Filip Zanfir, Eduard Anghel, Alexandru Din (TEC București), Claudiu Lefter (LPS Vaslui).

Pivoți: Silviu Mureșeanu (CSS Medgidia), Șerban Matea (Liceul Liviu Rebreanu Turda), Darius Neacșu (HC Buzău).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *