Florentin Pera: Un rezultat de egalitate ar fi fost mai echitabil

Naționala feminină a pierdut sâmbătă seara, la Skopje, la limită primul joc de la campionatul european, 28-29 cu Olanda. Iată ce a declarat pentru Handbal Mania selecționerul Florentin Pera.

Sunt mulțumit de atitudinea, spiritul de luptă și sacrificiu al echipei și totodată de faptul că nu am cedat până în ultima secundă de joc. Consider că am arătat unitate de grup, dorință de a performa și ne-am ridicat la nivelul Olandei, o echipă care a învins la ultimul turneu de în pregătire pe Norvegia la 9 goluri, pe Danemarca și Brazilia, astfel că poate reprezenta o pretendentă serioasă la medalie. Având în vedere contextul actual, echipa României a confirmat jocul bun cu Germania și în meciul cu Olanda, însă ne-a lipsit șansa de a obține cel puțin un rezultat de egalitate, care ar fi fost mai echitabil în urma jocului prestat. Sper ca Yulia și Lorena să se recupereze cât mai repede pentru a avea mai multe soluții în meciurile următoare și să ne recuperăm toate jucătoarele pentru meciul împotriva campioanei olimpice, Franța. Țin să mulțumesc în numele echipei tuturor suporterilor care ne-au susținut din tribună la meciul de debut și vom încerca să facem tot ce ține de noi să le aducem cât mai multe bucurii tuturor românilor care susțin necondiționat naționala României. Florentin Pera (selecționer România)

Cel de-al doilea meci al României la campionatul european va avea loc luni, de la ora 21.30, împotriva Franței (live pe Digi Sport 2 și Prima Sport 2).

Foto: Sorin Pană – Facebook Sportul Ilustrat

Un comentariu la „Florentin Pera: Un rezultat de egalitate ar fi fost mai echitabil

  • 06/11/2022 la 11:40
    Permalink

    Extrema stângă Tănasie.. cu părere de rău nu prea are ce căuta pe teren… Am văzut la campionatul mondial U19, jucătoarea Corona Brasov .. a fost MVP in ultimile meciuri. A fost golgeterul echipei naționale.. Acea fată rupe.. Este o sportivă serioasă si luptătoare. Cred fară lipsă de modestie că este cea mai buna extremă stg. din Romania. Neșansa ei este că joacă în Div. A. Ar fi bine sa ne mai aruncam și un ochi prin aceasta divizie și să luăm ce este bun.. Ne bazam pe C sau P.. Să fin sinceri, au apus …

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *