Campionatul european feminin / România a încheiat cu o înfrângere în fața Germaniei, FRH a instaurat cenzura !

Naționala feminină a României și-a încheiat evoluția la europene cu o înfrângere în fața Germaniei (28-32), într-un meci care avea prea puțină importanță. O eventuală victorie ne-ar fi dat speranțe pentru o calificare pentru locurile 5-6, însă Olanda a învins cu 42-25 Muntenegru, așa că n-ar fi folosit la nimic. Dincolo de asta rămân cele două jocuri în care echipa noastră a fost jumulită de arbitri, cu Olanda și mai ales cu Muntenegru, și senzația că am ajuns să fim tratați ca rudele sărace ale handbalului european. Administrația Din tace de frica stăpânului de la care speră să primească organizarea unor turnee finale pe care oricum a arătat că le gestionează defectuos, vezi europenele de juniori de la Craiova, desfășurate într-un deplin anonimat.

Bonus, cine are tupeul să critice prestația catastrofală a lui Radu Chirvase (persoană desemnată drept  responsabilă pentru relația cu presa)  este exclus din grupul celor care au ”privilegiul” de a primi informații despre echipele naționale ale României. Astfel, Chirvase a exclus din grupul de whatsapp al ziariștilor interesați de handbal mai mulți jurnaliști care i-au criticat activitatea, e vorba de Adrian Costeiu (Pro Arena, eurohandball.com), Marian Ursescu (Eurosport) și subsemnatul.

Vreți opinii personale? Avem tone, fără menajamente… un memoriu costă 5,000 de Euro. Avem 5,000 de euro, ce facem cu ei? Apărăm onoarea sau luăm șaorma la copii? Așa pun unii problema… Radu Chirvase – purtător de cuvânt FRH

Acesta e nivelul. Domnu’ Chirvase, domnu’ Din, Federația Română de Handbal este o organizație finanțată de stat, nu o mai tratați ca pe propriul SRL. Toate mizeriile pe care le faceți vor avea un decont. Inclusiv pentru seriile cu dedicație din campionatele juniorilor, unde CSM București a fost trimisă în provincie. Sau pentru facturile emise către cluburi ce conțin ”servicii” inexistente. Și așa mai departe.

Post Scriptum: mesajul transmis de handbalistele noastre este valabil și pentru munca jurnaliștilor, pe care administrația Din o desconsideră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *