Gheorghe Tadici a luat fluierul și a arbitrat un meci de junioare la care arbitrii nu s-au prezentat

Un nou eveniment inedit în handbalul românesc s-a petrecut duminică dimineață la Zalău, la un meci de junioare 1. Arbitrii clujeni Gabriel Badiu și Ioan Barbu nu s-au prezentat la meciul CSS Zalău – Marta Baia Mare, oficialii de la foaie nu aveau calitatea de arbitri principali, astfel că partida a fost arbitrată de profesorul Gheorghe Tadici. ”Nu am ezitat să fac acest lucru pentru că antrenorii îi învață pe sportivi regulamentul, pe care apoi „specialiștii ” îl aplică fiecare după cum îl pot și ei înțelege! Eu sunt cu fluierul în mînă zi de zi la antrenamente și jocuri școală. De 47 de ani i-am învățat pe sute de copii regulamentul și fluier de 3-4 ori saptămânal jocuri-școală. Eu pot arbitra și din tribună și cred că o fac mai bine decât mulți dintre cei specializați”, a declarat Gheorghe Tadici pentru Handbal Mania.

Arbitrii Barbu și Badiu nu sunt la prima gafă de acest gen, în 2018 prezentându-se la Oradea în loc de Arad la un meci de Divizia A – citiți AICI. Este adevărat că, de data aceasta, ei fuseseră delegați în aceeași zi la un meci de Divizia A la Sânnicolau Mare, însă cei doi nu au anunțat că nu se prezintă la Zalău și probabil vor fi sancționați.

Un comentariu la „Gheorghe Tadici a luat fluierul și a arbitrat un meci de junioare la care arbitrii nu s-au prezentat

  • 12/12/2022 la 12:42
    Permalink

    Aveți mare dreptate dmn. TADICI în legătură cu arbitrajul din handbal sa vedeți cum se fura meciuri de către arbitri la juniori 1 în condițiile în care scuzați-mi expresia acei copii joaca pe biscuiti .Sa știți ca ce am afirmat este susținut cu filmări video.Poate pe viitor vor fi arbitrați corect acești copii ținând cont ca sunt la început de cariera si nu trebuiesc descurajați cu astfel de practici.Va multumesc!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *