Trei transferuri importante la Corona Brașov

Chiar dacă până la turneul final al Diviziei A feminine, care va decide echipele promovate în primul eșalon, mai sunt două luni și jumătate, CSM Corona Brașov anunță transferuri importante pentru sezonul viitor. Astfel, gruparea de sub Tâmpa și-a asigurat pentru următoarele 3 sezoane serviciile uneia dintre cele mai valoroase tinere jucătoare românce, este vorba de Alisia Boiciuc (foto, 17 ani), jucătoare la linia de 9 metri care evoluează la CSS 2 Baia Mare și CNOPJ Baia Mare. ”Mă bucur că o să fac parte din acest proiect. Fiind primul meu an la senioare, sper să mă integrez foarte repede și să ajut echipa să-și îndeplinească obiectivele propuse”, a declarat Alisia pentru pagina de Facebook a noii sale echipe.

Muntenegreanca Bobana Klikovac este un alt transfer al Coronei. În vârstă de 30 de ani, noul pivot al echipei brașovene a mai jucat în România la SCM Craiova, SCM Gloria Buzău și SCM Râmnicu Vâlcea. De asemenea, CSM Corona a semnat cu portărița croată Anica Gudelj, care va veni din Bundesliga, de la SV Union Halle Neustad.

CSM Corona Brașov ocupă primul loc în seria B a Diviziei A feminine, poziție pe care e foarte puțin probabil să o piardă până la finalul sezonului regulat. La turneul final al eșalonului secund feminin, echipa brașoveană va juca în sferturi cu ocupanta locului 2 din seria C, cel mai probabil U Cluj-Napoca sau CSU Oradea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *