Încă o încălcare flagrantă de regulament la FRH

Prolog

”În ceea ce privește Rapoartele periodice ale Comisiilor F.R.H., ale tehnicienilor loturilor naționale sau olimpice sau a oricărui departament al F.R.H. urmează a fi prezentat C.A., acesta va fi înregistrat la secretariatul F.R.H. și transmise de responsabilul numit de Secretarul General tuturor membrilor C.A. cu cel puțin 14 zile înainte de ședință.” Regulamentul de organizare și funcționare a Consiliului de Administrație al FRH

Nu trece zi fără ca media să relateze prostiile făcute de Federația Română de Handbal. Joi, colegii de la prosport.ro (detalii AICI) au prezentat mesajul suburban care trona în biroul unui secretar federal, soție de antrenor federal, care, atenție!, conduce Departamentul organizatoric. Deunăzi am aflat despre o nouă încălcare de regulament, asta părând să fie un hobby la FRH. Secretarul general Viorel Mazilu (foto) a convocat ședința Consiliului de Administrație din 28 martie printr-un mail transmis pe 20 martie, la care a atașat rapoartele menționate în Prolog. Așadar, cu cel puțin 6 zile întârziere!!!

Iar asta n-ar fi nimic pe lângă faptul că Raportul de activitate al Consiliului de Administrație, adică exact documentul care trebuie supus aprobării Adunării Generale care va fi convocată pe 28 aprilie, lipsește! Este de domeniul incredibilului. Este de așteptat o ședință furtunoasă pe 28 martie, mai ales că aberațiile ordinii de zi nu se opresc aici. Dar despre acestea, într-un nou material pe care-l vom publica sâmbătă dimineață.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *