14 echipe în viitorul sezon în primele eșaloane, Raportul de activitate al Consiliului de Administrație nu a fost prezentat

Consiliul de Administrație al Federației Române de Handbal nu a aprobat propunerea de suplimentare a locurilor din primele eșaloane pentru sezonul 2023/2024, principalul motiv invocat de cei care s-au opus fiind faptul că s-ar fi modificat regulamentul pentru sezonul în curs. Bine, nu e ca și cum asta nu s-ar mai fi întâmplat, dar acum TEC nu avea echipe implicate. În altă ordine de idei, Constantin Din nu a prezentat Raportul de activitate al Consiliului de Administrație, document care trebuie supus aprobării Adunării Generale. Este de domeniul incredibilului, iar în acest context le împrospătăm memoria  membrilor C.A. cu un fragment de filmuleț (vor urma și altele până la Adunarea Generală), cu speranța (care e pe cale să moară) că nu sunt doar niște mașini de ridicat mâna. Adunarea Generală va avea loc pe 28 aprilie, începând cu ora 10.

Chiar așa, domnilor, a văzut cineva demisia aceea ?

Altfel, mai menționăm doar că nimeni nu a părut interesat de cine este responsabil pentru rușinea pățită de naționala masculină, ajunsă la București din Feroe după naționala nordică. Aceasta, în contextul în care nu s-a ținut cont de solicitarea selecționerului Pascual vizavi de zborurile de întoarcere, aspect menționat într-un raport prezentat C.A.

Până una-alta, am aflat că onor conducerea FRH a rescris regulamentul jocului de handbal la o convocare, iar în România s-a arbitrat trei luni după o altă regulă, dar despre asta veți putea citi miercuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *