Liga Florilor / Dacia Mioveni a învins greu ”lanterna” în ultimul meci al etapei a XX-a

Ultimul meci al etapei a douăzecea din Liga Florilor s-a disputat duminică după-amiază la Mioveni, gazdele de la Dacia impunându-se în fața celor de la CSM Galați cu 30-27. Gălățencele n-au mers la Mioveni în postura de victime sigure și conduceau la două goluri în minutul 52, scor 25-23. Gazdele au înscris apoi de patru ori consecutiv și au obținut, în cele din urmă, a cincea victorie a sezonului. Campionatul se întrerupe pentru cele două jocuri ale naționalei de senioare cu Portugalia (8 aprilie la Mioveni și 12 aprilie la Paredes), contând pentru calificările la campionatul mondial din luna decembrie, care va avea loc în Danemarca, Norvegia și Suedia.

DACIA MIOVENI – CSM GALAȚI 30-27 (16-15) Arbitri: Alexandru Constantin / Laszlo Gal

Mioveni: Ion, Mîrcă-Olariu – Constantinescu 8, Lazăr 8, Krsnik 4, Simion 3, Cîrjan 3, Vizuete 2, M. Ilie 1, Nicolae 1, Nițu, Beșleagă, Moldovan, Milic. Antrenor: Victorina Bora.

Galați: Prodan, Aron, Petre – Manolachi 7, Andrița 6, Ichim 4, Lopătaru 2, Bichir 2, Prescură 2, Corban 2, Taivan 1, Sandu 1, Mancic, Zegrean. Antrenor: Daciana Balaban.

Foto: Sorin Pană (Facebook Sportul Ilustrat)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *