Încă un regulament călcat în picioare de administrația Din

Handbal Mania v-a informat cu privire la regulamentul defectuos de desfășurare a Diviziei A masculine, conform căruia în play-off-ul tineret ar fi trebuit să evolueze doar echipele secunde ale celor din prima ligă și cele ale CNE/CNOPJ. În acest context, nu mai puțin de 7 echipe ar fi fost obligate de FRH să încheie sezonul în luna decembrie, însă nimeni nu a făcut nimic în mod oficial fiindcă, nu-i așa?, TEC nu avea echipă pe-acolo.

Ce a urmat, însă, frizează incredibilul. Fără nicio hotărâre sau decizie a Consiliului de Administrație și fără ca regulamentul publicat pe site-ul federației să fie modificat, play-off-ul tineret s-a jucat cu tot cu cele 7 echipe omise la început, însă în cadrul a patru serii în loc de două, așa cum era scris în regulament. Mai mult, jocurile din cele patru serii aproape că s-au încheiat, însă nimeni nu știe dacă mai urmează ceva sau nu. Altfel spus, e haos total și dispreț față de handbal și regulamentele votate în vara trecută.

Încă ceva: raportul de activitate pe care Constantin Din trebuia să-l prezinte în ședința Consiliului de Administrație și care va trebui aprobat de Adunarea Generală, nu există. Așa cum și acea demisie fluturată de candidatul Din la alegeri s-a făcut nevăzută. Va urma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *